Films downloaden via Bittorren met Vuze 4

Ga naar de reacties op dit artikel!

Met het programma Vuze, de opvolger van de zeer populair bittorrent client Azureus, kun je eenvoudig zoeken naar downloads, en downloaden via bittorrent. Daarnaast kun je er ook harstikke gemakkelijk HD (High Defenition) video mee bekijken. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe het programma werkt. En dat is helemaal niet zo moeilijk!

Klik hier om Vuze 4.0 te downloaden

Als je het installatiebestand hebt gedownload, moet je Vuze installeren. Daarvoor ben je Java nodig. Heb je dat niet, dan kun je dat vanuit het installatieprogramma downloaden. Ik ga hier verder niet op de installatie in, die stelt niet zo veel voor namelijk. Pas alleen wel op dat je niet de Vuze Toolbar installeert als je dat niet wilt.

Start nu het programma.Je krijgt nu het onderstaande scherm te zien. Ga bovenin het menu naar Gereedschappen -> voorkeuren. We gaan namelijk even de downloadmap instellen, waar de downloads opgeslagen moeten worden.Klik dan op op toepasen en sluit het venstertje. In het zoekvak bovenin Vuze gaan we nu een zoekopdracht typen, bijv. De naam van een film die je wilt downloaden. Typ wat in en druk op enter. Na een paar seconden krijg je wat zoekresultaten te zien op je scherm.Let bij de zoekresultaten even op het aantal seeds. Hoe meer hoe beter, want het aantal seeds zijn het aantal mensen dat het bestand uploaden. Hoe meer dat doen, hoe sneller jij kunt downloaden. Je ziet bij ieder zoekresultaat een pijltje naar beneden en een pijltje opzij staan. Met het pijltje naar beneden kun je het resultaat downloaden, met die naar rechts ook, maar als dat een film is kun je deze direct bekijken. Zo hoef je niet te wachten tot je download 100% voltooid is voordat je kunt beginnen met kijken.Klik op de downloadknop. Aan de linkerkant bij My Library zie je nu achter Downloading een 1 verschijnen. De download is begonnen.Als je nu daarop, op de knop downloading, klikt kun je de voortgang van je download bekijken.Soms gaat het snel, soms langzaam. Daar kun je niet zo heel veel aan doen, dat hangt veelal van de andere gebruikers af. Als het downloaden klaar is kun je aan de linkerkant klikken op Unwatched. Daar zie je dan je gedownloadde film staan.Als je eenmaal klikt op het gedownloadde item, kun je de knop Play bovenaan aanklikken. Daarmee begint de video met afspelen.Je kunt ook naar de door jou ingestelde downloadmap gaan, en daar zie je dan als het goed is ook je gedownloadde film staan.Tot zover de handleiding. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je die kwijt in de comments hieronder of je kan die stellen op het forum.

Succes!

Reacties

marjolein zegt op 01-12-2008:

De play button kan ik niet aanklikken

brigitte zegt op 17-12-2008:

Ik heb een film gedownload maar ik kan hem alleen zien in een mediaplayer van vuze zelf. Als ik hem nou wil branden wat moet ik dan doen.

bas zegt op 24-12-2008:

zelfde vraag als brigitte

kevin zegt op 26-12-2008:

als een film is gedownload moet ie hem dan ook nog is uploaden graag antwoord hier op ??

martin zegt op 26-12-2008:

beetje hetzelfde als hierboven. Heb film gedownload,maar zie de upload nog lopen.Afwachten? Want zie hem nog niet in \"unwatched\" folder. Kon wel een stuk van de film in mediaplayer zien(maar geen geluid).Als ik de mediaplayer van vuze gebruik heb ik wel geluid. Nu branden,gaat gewoon via Nero neem ik aan?

Michel zegt op 26-12-2008:

Hoi, Het uploaden blijft doorlopen totdat je het zelf stopt (door de torrent uit Vuze te verwijderen). Het principe van bittorrent namelijk is dat je tevens deelt. Tijdens je download doe je dat al, maar daarna nog steeds. Dat heet seeden.

Voor degenen die de film ook buiten de Vuze player willen bekijken en daarmee problemen hebben, je zou het xp codec pack eens kunnen proberen te installeren. Vervolgens sluit je vuze helemaal af, en probeer je de film te kijken. Misschien dat dat werkt...

sander zegt op 06-01-2009:

Ik heb een progamma gedownload alleen wil dat niet geopend worden

maurice zegt op 07-03-2010:

Ik brand een film in windows DVD branden!dan druk je op item toevoegen. krijg je bibliotheek selecteer je video of download

leon zegt op 03-02-2009:

Ik gebruik het programma ook alleen hij zegt dat hij een .avi bestand heeft maar dat is helemaal niet zo! wat moet ik hiermee doen heb het programma al 2 keer opnieuw geinstalleerd het probleem blijft zich herhalen

francis zegt op 03-02-2009:

wat ik ook doe,of met welk programma dan ook (nero,slysoft enz)ik kan de film alleen via mijn computer bekijken,maar branden op een dvd gaat gewoon niet lukken.ik begrijp er echt helemaal niets van.kan iemand mij hierbij helpen???!!!

anton zegt op 05-03-2010:

Je moet de vlc media player download Die speelt zogoed als alle soorten bestanden af muziek en films.....

Tanja zegt op 05-03-2010:

Steeds vaker is het zo dat als ik een film heb gedownload dat ik er een speciale mediaplayer voor nodig heb, die je tegen betaling kunt downloaden. Hoe kan ik op voorhand zien dat ik hiermee te maken heb? Weet iemand dit?

mounir zegt op 15-03-2009:

michel, wat bedoel je met vuze afsluiten als je xp code pack hebt gedownload? gewoon verwijderen vd pc? en dan kan ik gewoon brande?

Michel zegt op 17-03-2009:

Mounir, nee gewoon het programma afsluiten, net zoals je word of powerpoint afsluit. Je hoeft het niet te verwijderen, want dan moet je het de volgende keer weer opnieuw installeren...

casper zegt op 29-03-2009:

hallo als ik een film heb gedownload en ik druk op play hoor ik wel het geluid maar ik zie niks wat moet ik doen??

Michel zegt op 30-03-2009:

@Casper, je moet even een codec-pack installeren. Lees meer over codec-packs in deze handleiding. Succes!

Anass zegt op 04-05-2009:

kan het niet teopassen

anass zegt op 04-05-2009:

bij voorkeuren

Falk zegt op 13-06-2009:

Als ik een video heb gedownload, hoor ik alleen het geluid.

Ikk. zegt op 08-07-2009:

Ik heb een film gedownload, maar is hem nog aan het uploaden. Maar daar ik hij nu al 5 uur mee bezig, en nog niet klaar!! Moet ik blijven wachten?

Jeff zegt op 09-07-2009:

@Ikk, je hoeft niet te wachten op het uploaden. Je kunt de film gewoon al kijken, en eventueel het uploaden stoppen.

R van Vliet zegt op 21-07-2009:

Ik kan niet meer zien dat mijn friends online zijn in Vuze, wie kan mij helpen??

mitchell zegt op 22-07-2009:

als je een spel of film wil branden moet je dan op het uploaden wachten om het goed te doen?

Dennis zegt op 23-03-2010:

Ik heb net als hierboven genoemd problemen met het branden van Vuze films. Ze staan in Vuze Library als 13KB enzovoorts. Als ik deze wil slepen naar Nero gaat dat niet, waarschijnlijk omdat het een foute bestand is (geen .avi??). Iemand enig idee wat ik zou kunnen doen?

victor zegt op 08-08-2009:

heb ook een film gedowload maar geen onder tittels

victor zegt op 08-08-2009:

een film dowloaden kan soms lang duren. The last drop (oorlogs film). 2dagen heeft ie nodig gehad

victor zegt op 08-08-2009:

zolang de film bezig is gewoon blijven wachten

marcel zegt op 24-08-2009:

Kon tot vorige maand perfect downloaden met Vuze maar als ik nu download krijg aleen de muziek file binnen??? Ga meestal (voorheen) via Piratebay en Isohunt. Help

Molleke zegt op 09-09-2009:

Vuze heeft problemen met uploaden, wat kan ik daaraan doen?

Rick zegt op 22-09-2009:

Ik heb een film gedownload, en wil deze nu branden, dit kan via nero neem ik aan? Maar wat moet ik dan precies selecteren om te branden? Alle, .VOB, .IFO en .BUP bestanden? Heb wel VLC media player niet, weet niet of dat een probleem is.

s zegt op 27-09-2009:

wat moet ik doen als ik de film wilt branden

tiina zegt op 14-10-2009:

hij vind geen enkele film!

socko zegt op 27-10-2009:

Weet je ook of je spangas op survival kan downloaden?

caroline zegt op 08-11-2009:

Hoe komt het dat ik alleen trailers kan downloaden en geen volledige film?

yuri zegt op 22-11-2009:

als ik iets zoek komt hij alleen met rare opties maa niet met degene die ik bedoel, en dat is raar want bad boys 2 moet gewoon kunnen. hoe fix ik dit?

Eliza zegt op 10-04-2010:

Hee, Ik heb de zelfde vraag als Brigitte! Ik kan alleen openen in Vuze, en als ik op bestand klik zonder vuze, gaat hij wel nar winsdows Media player, maar alleen met geluid... Ik ben al super lang bezig met kijken hoe ik nou moet brandne, hoe moet ik een bestand van Vuze MET BEELD EN GELUID branden? Alvast bedankt!

mostafa zegt op 04-01-2010:

ik heb vuze gedownload en ik wil nu via me pc een film kijken via me tv en daarvoor heb ik me ps3 erbij gebruikt nu hb ik wel verbinding met em ps3 maar weet niet hoe ik verder moet

Eliza zegt op 10-04-2010:

En hoe werk dat met die PS3 wij hebben er ook een, maar ik snap het niet, via vuze dan h

Govert zegt op 15-01-2010:

hoe kun je games downloaden?

Eliza zegt op 10-04-2010:

Hee, Ik heb de zelfde vraag als Brigitte! Ik kan alleen openen in Vuze, en als ik op bestand klik zonder vuze, gaat hij wel nar winsdows Media player, maar alleen met geluid... Ik ben al super lang bezig met kijken hoe ik nou moet brandne, hoe moet ik een bestand van Vuze MET BEELD EN GELUID branden? Alvast bedankt!

kipjee zegt op 12-06-2010:

dankuuu well nu weet ik hoe alles ongeveer gaat dankuuu

sharon zegt op 19-06-2010:

ik wil de dvd branden maar dat is ook al wel eens gevraagt. maar het is eigenlijk nooit uitgelegd hoe kan je de dvd\'s dan branden?? groetje x

Conny zegt op 09-07-2010:

Als vuze wilt openen krijg ik een melding van :Sorry,there was a problem loading this page. Please check if your internet connection is working and click retry to continue. Mooiste is ik kan wel googlen maar blijft toch iedere keer die melding krijgen. Wie kan dit voor mij oplossen? BVD.

Jan-Frans zegt op 09-07-2010:

Ik wil graag mijn bestand, die ik gedownloaded heb via Vuze, stream naar mijn Netgear mediaplayer, zodat ik deze kan zien op mijn TV. Dit lukt mij alleen niet. Mijn mediaplayer herkent Vuze wel in het menu. Maar mijn bestanden leest hij niet. Wat doe ik nog niet goed?

Jan-Frans zegt op 09-07-2010:

Ik wil graag mijn bestand, die ik gedownloaded heb via Vuze, stream naar mijn Netgear mediaplayer, zodat ik deze kan zien op mijn TV. Dit lukt mij alleen niet. Mijn mediaplayer herkent Vuze wel in het menu. Maar mijn bestanden leest hij niet. Wat doe ik nog niet goed?

britt zegt op 20-07-2010:

als ik een film heb gevonden en erop klik komt die bij downloading maar hij gaat niet downloaden. er komt links in het menu achter downloaden een gele driehoek met een uitroepteken erin. kan iemand mij helpen? groetjes

roele zegt op 25-07-2010:

film gedownload via Vuze weet niet hoe ik hem moet branden via vuze Nero doet het niet,het is een avi

Barbara zegt op 22-08-2010:

Ik heb een bestand gedownload... tenminste hij downloadde maar tot 97,6%. Nu doet hij niks meer. Ik heb een ander bestand gedownload, die deed het wel gelijk. Nu probeer ik dat bestand van 97,6% te verwijderen, maar dat zegt ie: The download can not be removed until this is complete or the transcode is cancelled. Wat moet ik doen???

dullard zegt op 26-08-2010:

hoe kan ik een film branden met vuze

Pietje zegt op 13-09-2010:

Ik gebruik Vuze al eenhele tijd, zonder problemen. Echter, na de dowload van de laatste versie van Vuze kanik geen enkele film meer afspelen. Niet via Vuze, niet via een ander medium. Das nou echt kl... Wie heeft er een oplossing?

monkey man zegt op 09-10-2010:

ik kan enkel trailers downloaden . hoe komt dit ?

Stef zegt op 25-10-2010:

Gewoon lekker met transmission gaan werken.

Merel zegt op 20-11-2010:

hoe kan ik film downloaden? als ik het probeer krijg ik alleen trailers, en verder 120 andere zooi dingen. Maar ik wil gewoon een film hoe moet ik dat dan doen??

Marieke zegt op 30-11-2010:

Ik krijg alleen maar trailers, wat doe ik fout??

marja zegt op 02-12-2010:

het uploaden blift stil staan

Lobelia zegt op 16-12-2010:

Wanneer ik een zoekopdracht invul krijg ik eigenlijk alleen maar bestanden die niet veel seeds hebben. En eigenlijk altijd in het rood staan. Terwijl op alle voorbeelden de seeds ver in het groen worden weergegeven. Hoe kan ik dit verbeteren?

Loura zegt op 19-12-2010:

Kan je die films die je gedownload heb ook gewoon op je ipod zetten, of moet je ze dan eerst converteren?

hollie zegt op 27-12-2010:

sinds 2weken kan ik geen film\'s met een iso bestand meer downloaden op vuze 4.4.0.4 , vuze geeft dan aan dat er geen voldoende schijf ruimte is , met film met video TS bestand heb ik geen problemen. wie weet er een oplossing voor ?

Derya zegt op 17-03-2011:

Ik krijg alleen maar trailers en 100 andere onzin? hoe komt dit waarom krijg ik niet gwn de hele film !?

monique zegt op 23-05-2011:

Binnenhalen van films is geen probleem. kwaliteit is prima, alleen het geluid verdwijnt. in vuze zelf wel geluid, daarna niet meer. Hoe kan dit ?

Ellen zegt op 09-06-2011:

OOk ik krijg alleen trailers binnen en andere dingen die ik niet bedoel. Hoe kan ik de echte film downloaden??

aaliyah zegt op 25-06-2011:

ik hou van zingen ik zing elkedag en ik wil mijn film zeten op youtube

elles zegt op 30-06-2011:

ik krijg alleen trailers te zien en ik kan geen film kijken en ik kreeg op het begin niet het schermpje van dat ik op ja moest klikken anders kreeg ik alleen trailers te zien. wie kan mij helpen? xx

padje zegt op 27-07-2011:

ben dagen aan het zoeken geweest waarom VUZE alleen TRAILERS geeft..erg frustrerend ook dat niemand een DUIDELIJK antwoord kan of wil geven. En als je dan een antwoord leest is het meestal abacadabra. BIJ DEZE DUS: (MAC) als je iets zoekt (zoekbalk linkboven) opent zich een scherm met tabs WEB en META. In de META vind je je films (dan heb je mazzel) maar meestal alleen trailers. RECHTS zie je een vak voor advanced en daaronder \"show results from\" en hier zit het probleem. HIER ZOU EEN HELE LIJST MET MOGELIJKHEDEN moeten staan ipv alleen maar \"subscriptions en \"mininova\" dus ook bijv. BTjunkie, extratorrent etc. AL die torrentsites waar je films zoekt en download moet je dus aan deze lijst toevoegen. HOE.. 1. klik onder de lijst op add/edit en dan op \"import a new template\" hier browsen naar een torrentsite en deze toevoegen. GELUKT? MOOI. Bij mij lukt dit dus niet.. ANDERE MOGELIJKHEID 2 \"Start Vuze, select File->Open->Torrent File... and select the \'Add URL button\' Enter KOPIEER EN PLAK het volgende: magnet:?xt=urn:btih:GKDZHHTCKP6R2XRNWYJLRQUYE4VPLEDU in the box and hit OK. This will add a download to Vuze that contains search templates - they are contained in files ending in \".vuze\". BIJ MIJ ging alles prima! (om het af te ronden moest ik nog wel het volgende doen: klik op library..je ziet daar VUZE search template , klik aan en klik op LAUNCH button in VUZE (middenbovenin). Nu opent deze zich en zie je de diverse torrentsites..dubbelklik op elke. pffff ik vind het wel een hele onderneming hoor. (waarom makkelijk maken als het zo ingewikkeld kan ;-)

gino zegt op 05-08-2011:

Ik heb vuze gedownload maar kreeg geen scherm van ja klikken en kan enkel trailers zien, wie kan mij helpen

jacqueline zegt op 06-08-2011:

Padje, Enorm bedankt, je hebt me ontzettend geholpen thanks

Peter zegt op 17-08-2011:

Padje, bedankt!!! Ik heb hier echt naar lopen zoeken.

ik ben boos zegt op 18-08-2011:

waar om werkt het niet

Bjorn zegt op 21-08-2011:

Padje, je bent een held!!! thanks voor de goede uitleg. Had hetzelfde probleem als jij...

hoihihi zegt op 31-08-2011:

@padje!!!!!! Top super bedankt het werkt!!! Bedankt voor al het voorwerk!

tineke zegt op 24-09-2011:

Padje, dank je wel, geweldig !! hij doet het!! hier was ik zelf nooit achter gekomen

vandruten zegt op 29-09-2011:

Padje je bent geweldig ;)

CP zegt op 01-10-2011:

@Padje. Bedankt voor de beschrijving. Werkt echt! Kan nu eindelijk weer aan de slag met muziek. Thanx.

Felicia zegt op 13-10-2011:

ik heb vuze gedownload maar ik kan alleen maar trailerd dowloaden hoe komt dat?

tes zegt op 21-11-2011:

@felicia: waarom denk je dat zoveel mensen Padje bedanken? LEES dat eerst! ps. Padje bedankt.

dick zegt op 27-11-2011:

@padje: koning! dankjewel

Ibrahim zegt op 20-12-2011:

@Padje: enorm bedankt!

Ingrid zegt op 26-12-2011:

@padje echt geweldig, thanks!

toufik zegt op 05-01-2012:

Ik heb zojuist films gebrand via nero, heel normaal zoals altijd. Maar deze recente films die ik zojuist heb gebrand, die hangen?? de cds zijn niet gekrast en net vers gebrand hoe kan dat nou? waar kan het aan liggen? aan nero? aan de films zelfs ligt het niet want die heb ik bekeken via de pc en niks bleef hangen. of het is het gebeurdt tijdens het branden omdat ik misschien ook aan het pokeren en internetten tegelijk bezig was??

Padje zegt op 13-02-2012:

@allen Graag gedaan! Super frustrerend dat t blijkbaar lastig is om in gewone mensentaal uitleg te geven. Ben ook maar n middelbaar wijffie..was een helse zoekzocht.

Esther zegt op 17-02-2012:

Ode aan Padje! Super, many thnx!

marcel zegt op 28-02-2012:

hoi ik heb een vraagje ik he bvuze geeinstaleerg maar als ik op het blauwe balletje druk met de getallen erin wat zeg maar beschikbaar is in de download dan blijft het lopertje maar draaien en geen resultataten hoe kan dit? gr marcel

Richel zegt op 19-03-2012:

Padje!! Super bedankt. ikheb ineens bestanden in het groen! :D Je snapt wel wat ik daar mee bedoel. ;) Super!

mike zegt op 22-03-2012:

bedankt werkt prima

debbbbbbs zegt op 07-08-2012:

Thanks padje

Kikkerfm zegt op 31-08-2012:

Hoera het is gelukt,eindelijk weer volledige films,padje bedankt.T,is inderdaad even werk maar nu lukt het wel.

Roos zegt op 15-09-2012:

Dank je wel Padje, het is gelukt , nog eens bedankt

Carla zegt op 04-10-2012:

Top Padje! Dank je big time!!

harm zegt op 20-12-2012:

krijg na het downloaden in de dvd speler vaak de melding slechte disc of soms de schrijfeenheid wordt niet ondersteund. wat kan ik hier aan doen

Miquel zegt op 01-01-2013:

@padje Ook ik ben hier heel erg blij mee. Het werkt nu perfect. Dank je wel!!

eric zegt op 27-01-2013:

Super......padje. dank je voor je advies.

marieke zegt op 17-03-2013:

@ padje you are my hero!!!! geweldig

elisabeth zegt op 23-03-2013:

dankuwel, padje!!

henriette zegt op 28-04-2013:

hoe kan ik muziek downloaden met Vuze?

sar zegt op 27-07-2013:

Thanks padje!

Inhinssuirl zegt op 23-09-2013:

[url=http://www.quis.dk/images/pjs11.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.quis.dk/images/pjs11.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.quis.dk/images/pjs11.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.skatteinform.dk/css/pjs12.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.skatteinform.dk/css/pjs12.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.skatteinform.dk/css/pjs12.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.schonnemann.dk/inc/pjs13.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.schonnemann.dk/inc/pjs13.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.schonnemann.dk/inc/pjs13.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.rydskovgaard.dk/pjs18.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.rydskovgaard.dk/pjs18.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.rydskovgaard.dk/pjs18.asp]parajumpers salg[/url] url=http://www.orenaes.dk/Dok/pjs10.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.orenaes.dk/Dok/pjs10.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.orenaes.dk/Dok/pjs10.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers long bear[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers long bear[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers long bear[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers danmark[/url]

Betdweceretof zegt op 17-11-2013:

[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Black Friday[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Black Friday Sale[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Black Friday 2013[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Buy Gucci Black Friday[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Best Buy Gucci Black Friday[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Black Friday Deals[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Black Friday Online Deals[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Black Friday Best Deals[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://discountnobunagasambition.com/]Gucci Cyber Monday[/url] [url=http://arthurispirian.com/]Gucci Black Friday[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Black Friday Sale[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Black Friday 2013[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Buy Gucci Black Friday[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Best Buy Gucci Black Friday[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Black Friday Deals[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Black Friday Online Deals[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Black Friday Best Deals[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://arthurispirian.com/]Gucci Cyber Monday[/url] [url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.shire-homes.co.uk/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url] [url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.bluestoneevents.co.uk/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url] [url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.technijet.com/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url] [url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.looknorthlegal.co.uk/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url] [url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.kendalpoolleague.co.uk/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url] [url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url,[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.audioface.co.uk/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url] [url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Outlet Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Shoes Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Belt Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Bags Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Wallet Black Friday[/url],[url=http://www.applebybakery.co.uk/outlets.html]Gucci Purses Friday Best Deals[/url]

Betdweceretof zegt op 18-11-2013:

[url=http://www.conistonattractions.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday[/url],[url=http://www.conistonattractions.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday 2013[/url],[url=http://www.conistonattractions.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Sale[/url],[url=http://www.conistonattractions.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Deals[/url],[url=http://www.conistonattractions.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry bags Black Friday[/url],[url=http://www.conistonattractions.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Cyber Monday[/url] [url=http://www.lakedistrictinns.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday[/url],[url=http://www.lakedistrictinns.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday 2013[/url],[url=http://www.lakedistrictinns.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Sale[/url],[url=http://www.lakedistrictinns.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Deals[/url],[url=http://www.lakedistrictinns.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry bags Black Friday[/url],[url=http://www.lakedistrictinns.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Cyber Monday[/url] [url=http://www.fwdevelopments.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday[/url],[url=http://www.fwdevelopments.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday 2013[/url],[url=http://www.fwdevelopments.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Sale[/url],[url=http://www.fwdevelopments.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Deals[/url],[url=http://www.fwdevelopments.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry bags Black Friday[/url],[url=http://www.fwdevelopments.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Cyber Monday[/url] [url=http://www.fuelexhausts.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday 2013[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Sale[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Deals[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry bags Black Friday[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/mulberry-black-friday.html]Mulberry Cyber Monday[/url] [url=http://www.rose-garth.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday 2013[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Sale[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Black Friday Deals[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry bags Black Friday[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/mulberry-black-friday.html]Mulberry Cyber Monday[/url]

Betdweceretof zegt op 18-11-2013:

[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.derekmitchellelec.co.uk/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.desireevaughn.com/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.dumbartongolfclub.co.uk/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.helenmarshalldesigns.com/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.artisanprint.co.uk/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url] [url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Sales[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Bags Black Friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday Deals[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Handbags Black Friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Coco Chanel Black Friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Black Friday 2013[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Discount Black Friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/friday.html]Chanel Makeup Black Friday[/url]

Betdweceretof zegt op 20-11-2013:

[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.guest-house-betws-y-coed.com/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.emilyquilts.com/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.emilyquilts.com/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.theatrebugs.co.uk/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.theatrebugs.co.uk/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.tiffany-lamp-uk.co.uk/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.charlesalexander.co.uk/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.charlesalexander.co.uk/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.rose-garth.co.uk/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.rose-garth.co.uk/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.fuelexhausts.com/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.fuelexhausts.com/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.frankwrathall.co.uk/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.frankwrathall.co.uk/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.frankwrathall.co.uk/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.frankwrathall.co.uk/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.frankwrathall.co.uk/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.frankwrathall.co.uk/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.jandlmotorcycles.co.uk/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.jandlmotorcycles.co.uk/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.jandlmotorcycles.co.uk/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.jandlmotorcycles.co.uk/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.jandlmotorcycles.co.uk/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.jandlmotorcycles.co.uk/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url] [url=http://www.borderhomes.com/timberland.html]timberland black friday[/url],[url=http://www.borderhomes.com/timberland.html]timberland black friday 2013[/url],[url=http://www.borderhomes.com/timberland.html]timberland outlet black friday[/url],[url=http://www.borderhomes.com/timberland.html]timberland boots black friday[/url],[url=http://www.borderhomes.com/timberland.html]timberland outlet store black friday[/url],[url=http://www.borderhomes.com/timberland.html]timberland earthkeepers black friday[/url]

Reageer ook!

Heb je vragen, opmerkingen of tips voor anderen? Plaats ze dan als een reactie op dit bericht!

Naam:


Bericht: