Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) met SpotNet

Ga naar de reacties op dit artikel!

Spotnet is een nieuw downloadprogramma om mee te downloaden uit nieuwsgroepen. "Er zijn er zoveel!" zul je wellicht denken. SpotNet is echter wel een bijzonder programma: het combineert namelijk de kracht van FTD, een NZB-zoekmachine en downloadtool in ťťn programma. Daarmee wordt het downloaden uit nieuwsgroepen wel heel makkelijk: je hoeft feitelijk helemaal geen verstand meer te hebben van de achterliggende techniek van nieuwsgroepen om te kunnen downloaden.

In deze handleiding laat ik je zien hoe je kunt downloaden uit nieuwsgroepen met het programma SpotNet. Het kan natuurlijk zijn dat je ergens niet uitkomt. Stel dan gerust je vragen hieronder in de comments. Er zijn genoeg anderen die je graag op weg helpen! Spotnet gratis downloaden Spotnet is een gratis programma, van Nederlandse makelij. Om te beginnen met de handleiding dien je het programma te downoaden. Dat kun je doen door op de volgende link te klikken:

SpotNet gratis downloaden.

Zodra je het bestand hebt gedownload, dubbelklik je op het icoontje van het installatieprogramma.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Je dient nu even in de veiligheidswaarchuwing op Uitvoeren te klikken. Vervolgens doorloop je de stappen van het installatieproces. Dat is verder niet zo ingewikkeld, dus daar gaan we nu verder niet op in.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Zodra de installatie is afgerond start je SpotNet via je startmenu.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

De eerste keer zul je gevraagd worden wat gegevens in te geven. Nieuwsgroepen werken namelijk met een nieuwsserver: een server waarop alle bestanden staan. Veel internetproviders bieden een nieuwsserver aan. Vaak kun je het adres van die server vinden op de website van je internetprovider. Het kan ook zijn dat je een betaalde nieuwsserver neemt bij een extern bedrijf. Dat heeft vaak veel voordelen, zo'n payserver. Je downloadsnelheden liggen meestal een stuk hoger, en ook de retentie (de tijd tussen het plaatsen van bestanden in nieuwsgroepen en het moment dat ze weer verwijderd worden van de server) bedraagt vaak honderden dagen i.t.t. wat internetproviders bieden. Internetproviders bieden vaak maar een retentie van een paar weken.

ALs je deze gegevens hebt ingevuld klik je op verbinden. SpotNet zal dan alle updates gaan downloaden.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Als dat downloaden klaar is zul je het programma als volgt zien: een enorme lijst met tv-programma's, albums, software, computergames en films. Aan de linkerkant zie je een zoekveld. Daaronder een lijst met filters. Klik je een filter aan dan krijg je alle mogelijke downloads te zien die binnen die categorie vallen.

Naast dat je simpelweg kunt zoeken door in het veld een zoekwoord te typen en op enter te drukken is er ook een andere optie om specifieker te zoeken. Allereerst klik je aan de linkerkant een filter aan. Vervolgens typ je in de zoekbalk een zoekwoord, en zet je een vinkje voor Binnen Filter. Op die manier kun je binnen een filter zoeken.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Op het moment dat je een spot (een mogelijke download) hebt gevonden die je wilt binnenhalen, of waar je meer informatie over wilt, dan dubbelklik je erop. Je krijgt dan meer informatie: meer tekst, een plaatje, mogelijk wat reacties en zo voorts.

Als je hebt besloten dat je het geselecteerde item uit nieuwsgroepen met SpotNet wilt downloaden is het vervolgproces heel simpel: klik gewoon rechtsboven op de knop Download. Binnen Filter. Op die manier kun je binnen een filter zoeken.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Het downloaden wordt nu gestart, en in het tabblad Downloads bovenin het programma kun je de voortgang volgen van je download.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Als het downloaden klaar is klik je met je rechtermuisknop op de download. Vervolgens kies je voor Openen om de map te openen.

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Je ziet nu je download staan. Het mooie aan SpotNet is dat deze altijd je mogelijk incomplete downloads probeert te repareren met Par2 en ze daarna direct uitpakt met WinRAR. Zo heb je totaal geen omkijken meer naar het downloaden. Eigenlijk kun je met SpotNet wel stellen: downloaden uit nieuwsgroepen was nog nooit zo makkelijk!

Spotniet: Leren downloaden uit nieuwsgroepen (usenet) handleiding

Mocht je vragen hebben: stel ze hieronder in de comments! Er is altijd wel iemand te vinden die er een antwoord op weet.

Reacties

puk zegt op 16-10-2010:

ben een leek op de computer, is er een programma zo als dit ook voor de mac

puk zegt op 16-10-2010:

ben een leek op de computer, is er een programma zo als dit ook voor de mac

Michel zegt op 16-10-2010:

@puk: volgens mij is er een spotnet versie voor Mac OS in de maak.

louis 69 zegt op 04-11-2010:

ga het nu proberen echt goeie uitleg in ieder geval!

louis 69 zegt op 04-11-2010:

programma kan nzb niet vinden druk op bestandsnaam? ik heb geen idee, iemand?

louis 69 zegt op 04-11-2010:

is toch gelukt nu nog branden

lolo zegt op 13-11-2010:

als ik wii spellen download staat er mislukt. kan ik dit oplossen of kan ik met dit programma niet wii spellen downloaden. help!!!!!!

ron zegt op 17-11-2010:

Programma geinstalleerd geen probleem. Alleen ALLE downloads gaan wel lopen tot en met het eind en dat staat er MISLUKT. Jammer leek mooi maar werkt dus niet. Nog op een andere pc geinstalleerd en precies hetzelfde.

Michel zegt op 20-11-2010:

Bij mij hel zelfde als bij Ron. Na elke download staat er MISLUKT. Kan iemand ons hier mee helpen?

Jerry zegt op 23-11-2010:

Kan NZB niet vinden krijg ik elke keer te zien. Wat te doen, snap er niet veel van wat ik verder moet doen? Iemand anders het zelfde probleem?

remko zegt op 24-11-2010:

ja bij mij ook kan het nzb bestand niet vinden sinds 23-11-2010

Dy zegt op 25-11-2010:

Kan ook hier nzb niet vinden.

Ton zegt op 26-11-2010:

Bij het aanklikken van een bestand dat ik wil downloaden geeft het systeem: \" Spotnet werkt niet meer\"

John Ypelaar zegt op 26-11-2010:

Telkens als ik Spotnet opstart zegt deze dat ik geen giede gebruikersnaam en wachtwoord heb, terwijl ik niets veranderd heb, raar toch niet

Martien zegt op 26-11-2010:

Ik heb Eweka maar Spotnet gebruikt deze niet. Ook niet na het wijzigen van de config file. Ik pas even en laat dit progje verder voor wat het is.

JoJo zegt op 27-11-2010:

ComputerTotaal raadde dit proggie aan, hoe kan het dan dat het zo slecht werkt? NZB\'s kennelijk spoorloos.

DNcornholio zegt op 28-11-2010:

het Idee van Spotnet is goed. alleen werkt het niet (\'nzb niet vinden\' er is al een instantie geopend van spotnet\' etc. etc.). als het programma stabiel is ben ik zeker een fan.

guess zegt op 30-11-2010:

Krijg ook continu de melding MISLUKT. Dit schiet dus ook niet op...

Robbie zegt op 04-12-2010:

Account gegevens invoeren lukt niet fout 482 Nieuwsserver news.ziggo.nl inloggen ziggo lukt wel

Florian zegt op 05-12-2010:

Iedereen die problemen heeft (zoals \'Kan NZB niet vinden\'), raad ik aan om versie 1.4, te downloaden. Daarin is dit opgelost.

Willem zegt op 10-12-2010:

Hier is de handleiding voor 1.4 (ook een download link) duken.nl/leren-downloaden/spotnet-handleiding-nzb-bestanden-zoeken-en-downloaden-leren-downloaden.html

Gerrit zegt op 11-12-2010:

heel het stuk \"twitter reacties ( sn#65765676 )\" is leeg hoort dit? wat doe ik eraan? voor de rest werkt versie 1.4 perfect op mijn 64 bits windows 7 pctje

Rob zegt op 14-12-2010:

Ik krijg soms een Mislukt melding in Spotnet, nadat een hele film van rond de 5 gig is gedownload. Wordt dit bij Ziggo dan wel gerekend tot downloadbytes en dus van mijn maandelijkse 50 gig afgetrokken, of kan ik het dan nog eens proberen zonder mijn downloadlimiet te bereiken? Rob

Mike zegt op 15-12-2010:

Ik kan geen bandbreedte instellen, kom ook niet boven de 200Kb/s uit. Iemand een idee

jennie zegt op 16-12-2010:

Ik kan de film niet douwloden kan hem wel in de wacht zetten maar verder doet hij niets HELP

willem zegt op 21-12-2010:

hallo allemaal, ik heb 1 film gedownload via spotnet en dat is goed gelukt, nu wil ik een andere film pakken en dan krijg ik de melding( er loopt al een instantie via spotnet) wie wat wat deze melding betekent? gr willem

Simon zegt op 22-12-2010:

LET OP: DOWNLOAD VERSIE 1.4 VAN SNELRENNEN.NL, WANT DE VERSIE HIER OP MIXEL (1.3) HEEFT ALLEMAAL PROBLEMEN!!

Simon zegt op 29-12-2010:

LET OP: DOWNLOAD VERSIE 1.4 VAN DukeN.NL, WANT DE VERSIE HIER OP MIXEL (1.3) HEEFT ALLEMAAL PROBLEMEN!!

Simon zegt op 29-12-2010:

Sinds enkele dagen update Spotnet niet meer. Meer informatie op www.duken.nl / dsweb.nl

Simon zegt op 29-12-2010:

www.dsweb.nl doet t niet meer? www.duken.nl nog wel. Kijk dus op www.duken.nl

hans zegt op 20-02-2011:

pingen werkt ook al niet bij home

hans zegt op 20-02-2011:

pingen bij home en ziggo werkt niet . kan headers niet ophalen server time out

Alex zegt op 04-02-2011:

Hoe kun uploaders bedanken voor het werk, op twitter klikken heeft geen zin.

Moes zegt op 04-02-2011:

Hoi welke gebr. naam en wachtwoord moet ik invullen, heb upc en heb die gebruikt maar krijg melding dat wachtwoord en/of gebruikersnaam niet correct is.

moes zegt op 04-02-2011:

HELP HELP HELP AUB ik krijg bij alles wat ik dd dit: \"kan de NZB niet vinden, als deze spot nog niet zo oud is, probeer het later nog eens, soms heeft je provider wat vertraging\".

Edsnow zegt op 11-02-2011:

Programma werkt perfect. Ook met Eweka. Prima alternatief voor FTD

jan zegt op 11-02-2011:

Help. Krijg het niet aan de gang met Eweka. Start vrolijk op en begint met ophalen spots maar krijg dan een foutmelding kan headers niet vinden er is een time-out opgetreden. Wat nu te doen. gr Jan

impy zegt op 11-02-2011:

voor een duidelijke uitleg, download en ondersteuning http://www.duken.nl/leren-downloaden/spotnet-handleiding-nzb-bestanden-zoeken-en-downloaden-leren-downloaden.html

knabbel zegt op 13-02-2011:

Dit is nieuw voor mij, maar als ik iets wil posten, moet ik de naam van de nzb-file ingeven. Maar wat is dat, waar vind ik die, hoe ziet dat eruit? heb al in handleidingen gekeken, maar dat gaat alleen over downloaden.

GateKeaper zegt op 14-02-2011:

Nieuwe mirror voor spotnet: http://getspotnet.nl/ daar is ook een forum voor vragen :)

Fer zegt op 14-02-2011:

Weet iemand hoe ik onderstaande op kan lossen? melding: Geen headers aanwezig: Neem contact op met je Provider provider xms adres news.xmsnet.nl

GateKeaper zegt op 14-02-2011:

Fer, Je newsserver ondersteund geen headers. Hiervoor moet je je servers.xml even aanpassen. In dit topic wordt uitgelegd hoe je dat doet: http://www.getspotnet.nl/forum/discussion/comment/1#Comment_1

Spotnet zegt op 15-02-2011:

Nieuwste versie van spotnet kun je hier downloaden: spotnet downloaden

spotnet zegt op 15-02-2011:

http://www.megadownloads.nl/download/585/Spotnet.html hier dus

Jacq zegt op 15-02-2011:

Ik heb eweka en spotnet 1.4. Krijg overzicht te zien. Als ik een spot wil openen krijg ik een melding van verbinding mislukt server timeout. hoe kan ik dit oplossen?

Binkie46 zegt op 15-02-2011:

Ik kan niets downloaden van spotnet Server heeft time out. is dat ook de ervaring van andere gebruikers?

Boris zegt op 15-02-2011:

kan hiet updaten, opnieuw geinstalleerd en maar 100 spots, iemand een idee.

juttertje zegt op 15-02-2011:

heb alles geinstalleerd,maar met caiway kan hij geen verbinding maken als ik wil downloaden in versie 1.560. kan dat met 1.4 wel?

Thedutchalberto zegt op 15-02-2011:

Nieuwste versie werkt prima. Als je de NZB/knop instelt op openen, dan down je normaal via je eigen newsreader. Succes.

Marco zegt op 15-02-2011:

ik krijg helaas ook het bericht dat er een time-out van de server heeft plaatsgevonden.

Alex Huisman zegt op 15-02-2011:

Ik krijg ook het bericht van de time out. Ik download via news.kpn.nl

martin zegt op 15-02-2011:

loopt als een trein

elly zegt op 15-02-2011:

heb news2day maar doet niets gebruikersnaam en ww ook niet als je ftd gewent bent hoop ik dat deze het toch ook gaat doen iemand een oplossing ?

Aad zegt op 15-02-2011:

k krijg ook het bericht van de time out. Ik download met eweka. Wie heeft daar een oplossing voor?

Gerrit zegt op 15-02-2011:

ik krijg ook alleen maar melding van time out.

fred zegt op 16-02-2011:

Als ik films zoek krijg ik alleen maar films van de afgelopen drie dagen te zien. Is er ook een mogelijkheid om dat in te stellen. Ik heb een payserver

Liesje zegt op 16-02-2011:

ik krijg ook melding van time out, iemand al een oplossing?

regina zegt op 16-02-2011:

ik heb hem ook geinstaleert en werkt perfect effe goed de handleiding lezen wat je allemaal moet veranderen in pr files en hij werkt perfect is nog nooit zo makkelijk geweest hoor bij instelingen op nzb instellen en hij haalt hem binnen met je payserver top gaat goed komen hoor af regina

Cor zegt op 16-02-2011:

Programma start niet altijd op in windows 7. Iemand een idee waarom dit is

lutciano zegt op 16-02-2011:

spotnet verbinden met astaweb gaat prima,verbinden met reader.easyusenet.nl gaat niet. Iemandhet zelfde probleem?

Dennis zegt op 16-02-2011:

ik raad mensen aan om te werken met lightningusenet.com, kost maar 2,50 per maand ( tot 50 mbit) en ik krijg 351.000 files te zien!! met de eerder waarmee ik werkte ( xs news) kreeg ik maar 2700 files. het voordeel van dit programma is dat het bestanden ook repareert en uitpakt. loopt goed op windows 7 trouwens!!

Renť zegt op 16-02-2011:

Als spotnet aangeeft dat de download mislukt is, gewoon ff in de downloadmap het par2 bestand openen met quickpar, die reapareert dan alles. Daarna uitpakken met winrar. Tis ff een noodgreep bij mislukte downloads.

Fer zegt op 16-02-2011:

Aan GateKeaper, Thx ! onderstaande werkt perfect !! GateKeaper zegt op 14-02-2011: Fer, Je newsserver ondersteund geen headers. Hiervoor moet je je servers.xml even aanpassen. In dit topic wordt uitgelegd hoe je dat doet: http://www.getspotnet.nl/forum/discussion/comment/1#Comment_1

ap zegt op 16-02-2011:

als er een download loopt krijg ik de melding alle poorten gebruikt hoe kan ik dit aanpassen

thomas zegt op 17-02-2011:

Hallo, Ik heb net voor het eerst Spotnet opgestart en 3 films aangezet. Nu heb ik, zonder de download te stoppen het programma gesloten. Wanneer ik nu het programma weer probeer te openen, krijg ik alleen een foutmelding-geluidje te horen, en gebeurt er verder niks. Ik draai op windows vista, als admin. Groetjes Thomas

ferry zegt op 17-02-2011:

het zelfde probleem als ik spotnet afsluit en daarna weer wil opstarten zie ik alleen even het spotje en is dan weer weg. Daarna in taskmanager bij processen spotnet.exe proces beeindigen,dan start hij weer op. iemand???????

ferry zegt op 17-02-2011:

aanTHOMAS start spotnet ga naar bewerken>instellingen>minimaliseren naar systeemvak aanvinken>probleem opgelost. suc6

ralph zegt op 17-02-2011:

ik kan me niet aanmelden op spotnet , iedere keer als ik een gebruikersnaam en wachtwoord type geeft hij aan dat het fout is . ik kan toch zelf de eerste keer een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen . of staat he toch vast . gr. ralph

thomas zegt op 17-02-2011:

helemaal goed ferry, dankjewel!

Gies zegt op 17-02-2011:

\'Kan NZB niet vinden\'. Hoe op te lossen? Ik zie hierboven dezelfde vraag vaak, maar een oplossing zie ik niet staan. HELP! ik heb versie 1.5

jan zegt op 17-02-2011:

kan ik ook met usenet.nl downloaden van spotnet wat moet ik invullen bij server

Gies zegt op 17-02-2011:

Ralph, je moet naam en wachtwoord opgeven die je hebt bij je eigen nieuwsgroep-provider.

Corrompido zegt op 17-02-2011:

Hoi. ook net begonnen met dit met dit medium. kan alleen maar 1 item in de downloadlijst zetten, als ik vervolgens een ander item kies krijg ik de melding: kan geen verbinding maken. kan geen verbinding met server. 400news.kpn.nl: yr host connection limit reached heeft iemand een idee? verder mooi progje

Oplossing server time out zegt op 18-02-2011:

Hier een oplossing voor Spotnet server time out: Ga naar \"start\" \"uitvoeren\" type \"cmd\" en druk op \"ok\" type \"ping ......\" met op ... je newsserver dus als je bij Kpn zit type je: ping news.kpn.nl Noteer het ipadres dat in het scherm verschijnd. Ga terug naar spotnet. Vul nu in het newsserver veld je ip adres van de newsserver in, (ipv news.kpn.nl). Poort 119. Eventueel de gebruikersnaam/wachtwoord blanco laten, of met proberen. Happy downloading

Gies zegt op 18-02-2011:

\' Kan NZB niet vinden\', ik heb de oplossing gevonden. Ik heb Avast als virusscanner, bij de instellingen iets gewijzigd: - Open het Avast settings-scherm - Ga naar \'Real-Time shields\' - Ga naar \'Mail Shield\' - Ga naar \'Expert Settings\' - Haal het vinkje weg bij \'Scan newsgroup messages (NNTP)\' Het werkt!

spotshit zegt op 18-02-2011:

WAT EEN KUT PROGRAMMA snel terug naar torrents

Kimo zegt op 18-02-2011:

Als ik wat download is het binnen 1 minuut klaar maar dan staat er Mislukt en is de file leeg Help!! Wat moet ik doen?

Rees zegt op 18-02-2011:

Het programma werkt goed, ik krijg alle spots te zien en dubbel knik een film aan, daarna tik ik download aan en vervolgens doet zij niets, graag een reactie

mick zegt op 18-02-2011:

ik heb het programma geinstaleert. maar opent niet, krijg ik te zien ....spotnet werkt niet meer er wordt naar een oplosing gezogt. iemand ?? wat nu ??

wil spotten zegt op 18-02-2011:

download met eweka, maar zegt bij mijn wachtwoord dat deze niet goed is. dat heb ik al meer gezien maar nog geen oplossing voorbij zien komen, iemand???

hans zegt op 18-02-2011:

alles werkt prima, dan ineens zegt ie dat gebruikersnaam of pasword niet kloppen??? iemand een oplossing?

quinmo zegt op 19-02-2011:

zorg dat ander download progamma`s (niet actief zijn) bvb newsleecher ftd

chris zegt op 19-02-2011:

als het bestand gedownload is en ik wel het met winrar uitpakken vraagt hij een wachtwoord ????????

blowie zegt op 19-02-2011:

wat een kutzooi zeg met het opstarten time out werkt niet

chris zegt op 19-02-2011:

spotnet is zeer slecht kan beter opnieuw opgebouwd worden want wat er op staat is veel incompleet of wachtwoorden of er ontbreken par\'s of bouwt geen verbinding op ik ga zoeken naar oers beter

anarie zegt op 19-02-2011:

Ik werk met reader.powernews.nl Zo werkt hij goed en dan ineens geeft hij aan inlog fout : gebruikers naam en wachtwoord fout Wie o Wie weet hier op het antwoord

ton zegt op 19-02-2011:

heb spotnet geinstalleerd; werkt prima, doch als ik afsluit en op min bureaublad weer probeer te openen krijg ik een \"piep\" en gebeurd er verder niets. Kan het programma dus niet openen. Als ik de computer opnieuw opstart kan ik wel verder met opstarten en downloden. Iemand een oplossing? gr. Ton.

Rene zegt op 20-02-2011:

Hoi Ton had ik ook maar zag dat het programma dan nog in de taakbeheer (ctrl-alt-del) nog aan het draaien /afsluiten was dus of langer wachten of even uit afsluiten in taakbeheer.

Joost zegt op 20-02-2011:

Heb contact gehad met Eweka, Kreeg van hun dom antwoord van dat ik maar een andere programma dan spotnet moest nemen omdat hun het niet ondersteunen en software hun probleem niet is. Had toch gehoopt voor beetje service van hun uit. om het draaiende te krijgen.

rikkie zegt op 20-02-2011:

ik gebruik ook eweka en spotnet op mn win.7 maar heb GEEN problemen draait top.dus aan eweka kan het niet liggen.misschien spotnet updaten tot de laatste versie?

Corrompido zegt op 20-02-2011:

bericht aan Oplossing server time out zegt op 18-02-2011: bedankt voor je tip. ik ga het meteen proberen. bedankt voor de reactie super

denoot zegt op 20-02-2011:

ik heb ook met eweka de laatste versie van spotnet gepakt , 1.50.6 en daar gaat hij als een speer mee

Bas zegt op 20-02-2011:

Hallo, Ben net overgestapt van FTD naar Spotnet. Werkt tot nu toe prima. Heb alleen 1 probleem. Ik kan maar ťťn download tegelijk starten en kan dan ook geen ander bestand bekijken. Spotnet geeft dan het volgende aan: Kan geen verbinding maken. Genruikersnaam of wachtwoord klopt niet. 502 Only 12 connections allowed per download2day customer. Ik download dus via download2day en Grabbit. Wie weet een oplossing zodat ik meerdere downloads tegelijk kan starten?

Yabber zegt op 20-02-2011:

ik download een film maar er staat steeds mislukt als hij klaar is. hoe kan dit.

GateKeaper zegt op 20-02-2011:

Ik zie hier een hoop mensen met vragen en/of problemen. Hulp is slechts een klik weg: http://www.getspotnet.nl/forum

Peter J zegt op 20-02-2011:

In FTD kun je \"on line\" of in FTD zoeken naar spots. Hoe zoek je \"on line\" in Hotspot?

Corrompido zegt op 20-02-2011:

Geprobeerd KPN te pingen. Dit lukte proma. Vervolgens IP-adres ingebonkt op de plek waar het news adres komt te staan, Downen lukt nog steeds maar ook wederom met maar 1 download in de lijst. rest kan ik niet toevoegen, Melding blijft het zelfde

Andel 46 zegt op 20-02-2011:

Alles werkt goed met Eweka Bij de eerste opstart had ik ook de database van 2010 en 2011 Toen heb ik spotnet eraf gehaald en later opnieuw geÔnstalleerd maar nu krijg ik alleen nog de database van 2011 met minder oorlogsfilms Hoe kan ik weer de database van 2010 erbij krijgen Andel46

Ray zegt op 20-02-2011:

Hoe kan het dat je maar 1 film kan downloaden??? En als je ie deze film aan het binnen halen is kan je geen eens meer een andere film of de lijst van spotnet bekijken??? Of doe ik iets verkeerd, Wie o wie?

theo zegt op 20-02-2011:

voor de mensen met eweka. er moet een lijntje beschikbaar blijven voor spotnet. dus in grabit kiezen voor 7 connecties.

wim zegt op 21-02-2011:

Krijg bij downloaden bericht: kan geen verbinding maken authenticatie verplicht Ik heb hitnews

willem zegt op 21-02-2011:

ik gebruik windows 7 maar ik krijg spotnet niet geinstaleerd hoe kan dat of draait het niet op windows groet willem

miranda zegt op 22-02-2011:

Abonnement genomen op eweka en alles geprobeerd om maar meer spots te krijgen dan de 6000 die het bij mij aangaf. Oplossing voor mij was Spotnet 1.5.6 en een abonnement op lightningusenet voor 2,50 euro per maand. Piece of cake en gelijk 355.000 spots. Tja, de pietlut zal het verschil wel weer merken, maar voor mij werkt het als een trein. Haal het binnen met 1,2 Mb/sec. dus 7 minuten voor een aflevering van een serie, 14 minuten voor een avi en een half uurtje voor een DVD5......En pin me niet vast op een minuut :) Ik vind het helemaal geweldig.

Alex zegt op 22-02-2011:

Voor de mensen die problemen hebben met spotnet in samenwerking met eweka, hier de oplossing die bij heeft gewerkt. ga naar uitvoeren cmd - ping newsreaderX.eweka.nl noteer hiervan het ip adres en noteer deze bij de server instelling van spotnet. Wil je sslreader gebruiken doe dat deze uitvoeren cmd ping sslreader.eweka.nl Ik hoop dat veel mensen nu weer kunnen downloaden.

Rob Schouten zegt op 22-02-2011:

Ik kom er echt helemaal niet uit wat is nou de makkelijkste manier om de eerste keer een gebruikersnaam & wachtwoord aan ter maken waarmee je altijd verder met spotnet kan werken

@rob schouten zegt op 22-02-2011:

Gebruikersnaam en wachtwoord krijg je van je usenet provider.

hans zegt op 22-02-2011:

heb nu weekje spotnet met eweka werkte super maar vandaag geen verbinding te krijgen hebben hier meer last van ik hoor het graag misschien moet ik iets veranderen maar het heeft gewerkt

baac zegt op 22-02-2011:

Dit weekend spotnet geinstalleerd. Lijkt een leuk programma. Alleen krijg ik steeds als status \"Mislukt\" De downloadsnelheid is 2KB en de voortgangsbalk loopt ontzettend snel. Na een halve minuut is hij klaar en us de status mislukt. Waar kan dit aan liggen?

reinier zegt op 22-02-2011:

Hoi gebruik spotnet sinds vandaag werkt goed behalve de download snelheid,weet iemand hoe je die sneeler krijgt hebeen 60 MB verbinding van UPC

Miranda zegt op 23-02-2011:

Heeft iemand een antwoord op de vraag van Ray(20-02) dat meerdere downloads niet mogelijk is? Dat probleem heb ik namelijk ook.....Heeft iemand een oplossing? Thanks Miranda

Fred Steenbergen zegt op 23-02-2011:

Na het selecteren van een tweede bestand, om te downloaden, heeft het systeem een foutmelding, host heeft een limietoverschrijding, betekend dit dat je maar bijvoorbeeld 1 DVD kan downloaden en wanneer deze binnen is pas weer een nieuwe. Mijn providser is hetnet. Ook nog een tip voor de (ex-) FTD gebruikers. Je kan de download ook nog koppelen aan NZB, waardoor de download plaats vindt via GRABIT. Download hierdoor veel sneller!

wiebe zegt op 23-02-2011:

ik krijg steeds de melding wachtwoord fout ik gebruik xsnews

Passie zegt op 24-02-2011:

Downloaden gaat binnen 2 min maar de map blijft leeg??? iemand???

Roos zegt op 24-02-2011:

Ik kan mijn nieuwsserver niet vinden hoor? En elke keer als ik een film download is hij mislukt? weet iemand waar het aan ligt? x

Rinus zegt op 24-02-2011:

Mocht je problemen hebben met eweka en spotnet sla dan gewoon de nzb\'s eerst op en dan grabit opstarten. Zoek niet verder als grabit draait dan komen de problemen met bv 502 enz.. succes, hier geen problemen meer!!

flupke zegt op 25-02-2011:

heb spotnet er op zitten werkt prima alleen als ik hem afsluit en wil later spotnet weer openen gaat die niet open,dan moet ik de pc opnieuw opstarten en dan werkt die weer kan iemand mjn daar mee helpen zodat ik de pc niet iedere keer opnieuw hoef op te starten

Marco zegt op 26-02-2011:

Met Tweaknews werkt alles perfect

Marco zegt op 26-02-2011:

Flupke. Ik denk dat jij niet de nieuwste versie van spotnet erop heb staan,want ik had dit probleem ook.Installeer versie 1.5.60 over de oudere versie en je hebt geen problemen meer. (succes)

flupke zegt op 27-02-2011:

marco bedankt maar ik heb 1.5.6 erop maar ben er al achter zolang ik nog iets naar binnen aan het trekken ben en hem uit zet start niet meer op dan de hele pc opnieuw opstarten,maar als die klaar is met naar binnen trekken start spotnet gewoon weer op thnxxx

ronald zegt op 27-02-2011:

krijg heb geinstaleert maar bij opstartene met windows 7 vraagt die dat ik eerst .net framework moet instaleren terwijl dat al gebeurt is iemand een oplossing voor windows 7

Roos zegt op 27-02-2011:

Ik kan de spots niet uploaden? ik krijg heel de tijd; \"Fout tijdens het verwerken van spots: 32\" wie kan mij helpen? Nog iets; Ik heb KPN als provider, wat moet ik dan als adres invullen?

cor zegt op 27-02-2011:

roos je moet provider op anders zetten en adres op textnews.kpn.nl bij werkt het nu wel.

Roos zegt op 28-02-2011:

Nee, het lukt nog steeds niet. Ik ben echt ten einde raad. Weet je anders nog waar het dan aan kan liggen? Groetjes, Roos.

sggg zegt op 01-03-2011:

spotnet geinstalleerd en mijn nieuwsserver gepingt. IP adres ingevuld in spotnet en werkt als een speer!! Geweldig alternatief...TOP.

ricardo zegt op 01-03-2011:

ik heb me naam en wachtwoord gegeven maar hij zegt dat het niet klopt ik zit bij ziggo? kan dat

Martijn zegt op 01-03-2011:

Spotnet geeft aan dat ik het download limiet hebt bereikt maar is dit ook zo?

wws2000 zegt op 01-03-2011:

Na het selecteren van een tweede bestand, om te downloaden, heeft het systeem een foutmelding, host heeft een limietoverschrijding, betekend dit dat je maar bijvoorbeeld 1 DVD kan downloaden en wanneer deze binnen is pas weer een nieuwe. Mijn providser is hetnet. Ook nog een tip voor de (ex-) FTD gebruikers. Je kan de download ook nog koppelen aan NZB, waardoor de download plaats vindt via GRABIT. Download hierdoor veel sneller! weet iemand hier het andwoord??

tim zegt op 02-03-2011:

vraag, ik heb nu 4 films gedownload via spotnet. Hij haalt de films helemaal binnen en zegt dan als hij klaar is MISLUKT. In de map die ik heb aangemaakt waar de downloads van spotnet heengaan staat de gedownloade filmnaam met FAILED ervoor. Dit terwijl de hele film wel gedownload is. De map met de film is vervolgens helemaal leeg. Er staat niks in.

tim zegt op 02-03-2011:

aanvullend op bovenstaand blok, ik heb de films als dvd5 gedownload net als bedoeling ze op een dvd schijfje te branden. wie heeft antwoord op dit probleem

jan zegt op 03-03-2011:

voor degene met foutmelding dit instaleren microsoft.net framework 4 of spotnet verwijderen en nieuwe downloaden met ftd looks 6 bij mij werkt hij prima bij diegene staat er ook uitleg bij groetjes

brigitte zegt op 04-03-2011:

spotnet werkt bij mij verder prima maar krijg helaas niets gebrand, rare bestanden. Wie heeft daar nog meer last van en wie helpt me hoe te branden...thankssssss

Rhijn zegt op 04-03-2011:

Eweka het is weer opnieuw hopeloos begon net te denken dat Eweda er wat aan gedaan had maar helaas pindakaas,de lol gaat er op deze wijze mooi af.

Rhijn zegt op 04-03-2011:

Eweka het is weer opnieuw hopeloos begon net te denken dat Eweda er wat aan gedaan had maar helaas pindakaas,de lol gaat er op deze wijze mooi af.

Nynke zegt op 06-03-2011:

Na het downloaden van een film..deed ie wat moeilijk maar nu ik een reboot heb gehad, spotnet weer open staat de film op compleet. Wanneer ik vervolgens op openen klik kom ik in een lege mag. Maar wanneer ik even in de \'unpack_film\' map kijk staat daar alles...alleen ik kan daar niets mee? wat nu? Iemand een idee? bedankt

Nynke zegt op 06-03-2011:

Ik heb nu een film opnieuw gedaan Alleen zoals de laatste screenshot aangeeft zie ik niet zo\'n mooi filmicoontje staan maar staat er bij mij een ISO-bestand... Dus vraag ik me nu af: en wat nu? Heeft iemand suggesties? Nynke

VISSC893 zegt op 06-03-2011:

ik vind dat het lang duurt voor dat de film binnen is

Jojo zegt op 07-03-2011:

Kan maar 1 spot tegelijk downloaden kunnen dat er ook meer zijn want krijg steeds bij het aanklikken een melding kan geen verbinding maken?

Jojo zegt op 07-03-2011:

Iso bestanden kan je omzetten via Winrar en dan zijn het Video Ts bestanden die je zo kan branden Nynke

ikke zegt op 07-03-2011:

hebben er nog meer mensen vandaag problemen met het updaten van spotnet ?het werkt gewoon niet werkte nu zo een 2 weken met spotnet alles ging prima.nu update ie zich niet meer

Wenny zegt op 08-03-2011:

@ikke dat probleem heb ik ook,en ik snap er niks van :S

scary 01 zegt op 10-03-2011:

de hele week is goed gegaan maar nu geeft ie een fout aan als ik spotnet opstart Load_database:De rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop...wie o wie weet wat ik moet doen BEN LEEK

coalpower zegt op 10-03-2011:

Ook ik krijg: Load_database:De rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop... en Spotnet loopt vast How come??????

rinpo zegt op 10-03-2011:

Helaas ik heb vandaag ook het zelfde als de 2 bovenstaande berichten ?????

romucom zegt op 10-03-2011:

Ik heb de zelfde problemen als hierboven beschreven. Heb op het forum gekeken, maar daar begrijp ik niets van. Ik ben zeker te oud(71)voor deze zaken.

japaco zegt op 10-03-2011:

Ook ik heb het probleem als hierboven sinds vandaag 10-3-11 met het binnenhalen van de nwe spots liep hij vast. wie helpt ons ??!!

scary01 zegt op 10-03-2011:

Op het forum van spotnet word precies uitgelegd wat je moet doen ik als vrouw wie dr eigen pas een week met spotnet bezig houd en computer buiten email om is het vanmiddag ook gelukt mijne werkt weer veel succes

scary01 zegt op 10-03-2011:

Heb m eff gekopieert wat mij geholpen heeft. Oplossing Gevonden! Download Notepad., Na installatie het spot bestand inlezen, wat te vinden is in ProgramData. Na het inlezen van het volledige post bestand bij zoeken ivullen: 856819160, dit is een regel met Selah Seu er in. Deze regel geheel verwijderen. Daarna zoeken naar 1834616931, ook met dezelfde naam, ook verwijderen. Daarna zoeken naar 1989744863, ook verwijderen ook weer met Selah Seu. Het bestand weer opslaan, Spotnet opstarten en...... alles werkt weer SUCCES

ad zegt op 10-03-2011:

ja had hem ook weer aan het werk, maar als je dan alsnog update heb je het gezeur weer....volgens mij komt het nu iedere keer terug!

ad zegt op 10-03-2011:

Bedoel hier dus mee...oude spots werken weer, maar nieuwe updaten werkt dus niet...Zodra je ook handmatig update krijg je die overloop weer.......Werkt die Selah Seu soms bij BREIN????

scary01 zegt op 10-03-2011:

bij mij werkt ie gewoon goed nu

ToPe zegt op 11-03-2011:

Ook ik krijg: Load_database:De rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop... Heb met Notepad (scary01 thanks;)) Seu weggehaald in de ProgramData. Was niet voldoende. Heb daarna nog een groot gedeelte van de posts verwijderd, startende bij regel 1 --> oudste posts... Daarna heb ik in de ProgramData in Settings regel 23 veranderd in: AutoUpdate>False Ik heb het woord True in False veranderd. Nu moet ik wel handmatig updaten, maar krijg in ieder geval geen melding meer! Veel succes!!! Tom

Rick zegt op 11-03-2011:

Ik snap de \"provider\" niet. Hoe kom ik achter de servernaam wachtwoord enzo en die dingen van UPC?

zegt op 12-03-2011:

ieder keer zegt spotnet username /password klopt niet terwijl ik mijn eweka gegevens juist zijn ???

gerrit zegt op 12-03-2011:

ik zie het al die klachten met spotnet !!! tijdverspilling !!! het wordt tijd voor iets anders !!

ben zegt op 12-03-2011:

gerrit ik ben helamaal met je eens allemaal narigheid en --spotnet-- heeft zelf geen oplossing, ik zal binnekort een ander intruduceren die wel werkt !!!

Carms zegt op 15-03-2011:

Bijna alle films doen het niet!

Chris zegt op 16-03-2011:

heb de laatste dagen deze melding wie kan me helpen. load database: de rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop. en blijft dan vasthangen op database inlezen??????

ruud zegt op 17-03-2011:

het leek mooi maar het werkt gewoon niet ....staat na download mislukt.......zonden van al me tijd....kl...programma..veel sterkte alle.

corne zegt op 18-03-2011:

al meer dan 8 minuten mijn handtekeningen aan het controleren????

john zegt op 19-03-2011:

Bij het laten zoeken naar spots krijg ik de mededeling Load database de rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop Wat te doen

ijda zegt op 20 3 2011 zegt op 20-03-2011:

bij mij ook bericht server heeft een time out

Guido zegt op 22-03-2011:

Als ik ping naar het IPadres gaat dit zonder onderbreken, toch ontvanging in tijdens het pingen ook de melding dat er een Time Out is opgetreden...??

kuifje zegt op 22-03-2011:

als spotnet gaat verbinden geeft hij aan:kan geen verbinding met de server maken,er is een timeout opgetreden en dan geeft hij aan load database:de rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop en dan doet hij niets meer

kim zegt op 23-03-2011:

Ik krijg na het downloaden een par2.exe probleem. Heeft iemand hier een oplossing voor?

ben 13 lekker wijf en wil graag neuken zegt op 26-03-2011:

wie wil?

marjolein zegt op 26-03-2011:

Waarom moet ik eerst spots binnenhalen en waarom breekt hij het binnenhalen af als het bijna klaar is????/

lotto zegt op 27-03-2011:

time out server kpn wat kan ik hier aan doen???

Danielle zegt op 27-03-2011:

Bij mij staat er: Adres Poort Verbindingen Maar op dat plaatje op het begin staat verbindingen er niet..

EJB zegt op 29-03-2011:

Kan ik ook tweede server toevoegen in Spotnet? Dus een payserver en die van tele2 bijvoorbeeld? Thanks

NOS zegt op 30-03-2011:

ik wil wii games downloaden en het gaat helemaal goed (duurt +/- 30 min) en bij uitpakken staat dan Mislukt maar alle dingen staan er wel in, is hij dan echt mislukt ??

NOS zegt op 30-03-2011:

en wat moet ik dan doen ??

Imperial zegt op 31-03-2011:

Mensen hier hebben allemaal klachten.Is er niemand met verstand van zaken die een oplossing heeft.ook ik zoek een oplossing en ben hier beland.Heb ik dus nix aan.... toch ff. Als ik op downloaden klik krijg ik melding met rood kruis kan geen verbinding maken blahblahblah..............

ennyM zegt op 01-04-2011:

Bij een bericht van \'rekenkundige bewerking........overloop\', even dit tooltje downloaden, spotnet openen en dan dit bestand en hij loopt als een trein. \'SpamRemoverVersie2\'

HennyM zegt op 01-04-2011:

Bij een bericht van \'rekenkundige bewerking........overloop\', even dit tooltje downloaden, spotnet openen en dan dit bestand en hij loopt als een trein. \'SpamRemoverVersie2\'

creolite zegt op 01-04-2011:

spotnet werkt prima zonder problemen, mischien moeten jullie voor zoveel gratis software eens 7 euro voor bv warez betalen . echt nederlands alles gratis willen.!!

petrus zegt op 02-04-2011:

mensen gebruik een goede payserver dan ben je van veel problemen af. De meesten willen voor noppes downloaden en dan werkt het dus vaak niet en wordt er geklaagd. voor een paar euro per maand ben je klaar

niels zegt op 02-04-2011:

ik kan opeens niks meer downloaden er staat steets 482 download limiet bereikt ik snap er niks van

Ron zegt op 03-04-2011:

Ik kan opeens ook niet meer downloaden

leo zegt op 06-04-2011:

ik krijg steeds te zien het volgende ( see the logefile ) wat is dat

chantal zegt op 08-04-2011:

hij kan geen verbinding maken als ik mezelf inlog:s

tim zegt op 09-04-2011:

het werkt goed!

jaapria zegt op 16-04-2011:

vraagje kom niet verder dan de inlogpagina weet niet wie mijn newsserver is zit bij glasvezel XMS kan iemand mij please helpen

patrick zegt op 16-04-2011:

heb ook de melding database inlezen en kan niets meer doen ,wat kan ik eraan doen.

sylvia zegt op 26-04-2011:

spotnet werkte altijd prima, nu ik wat later was met betalen bij eweka, moet ik opnieuw op spotnet het adres wijzigen.althans het nr. krijg nu helemaal geen verbinding met de server, kan iemand mij adviseren? groetjes Sylvia

Wilco zegt op 28-04-2011:

Spotnet werkt prima.

peter zegt op 01-05-2011:

kan geen verbinding maken met de server:er is een time-out opgetreden. wat te doen?

Nynke zegt op 05-05-2011:

Ook bij mij zegt ie al dagen bij een bepaalde spot dat ie de NZB (nog) niet kan vinden, deze spot is nog niet zo oud bladiebladiebla.. terwijl hij wel andere spots binnenhaalt... kan iemand mij vertellen wat er dan aan de hand is?

bibi zegt op 17-05-2011:

ben echt een leek maar snap niet hoe en waar ik de nzb kan vinden van een film in spotnet zodat ik die kan zoeken en dan met newsleecher kan binnenhalen.... wie heeft het antwoord voor mij?????

mb zegt op 22-05-2011:

Ik heb 2 maanden films via ziggo @home eraf kunnen halen. Nu ineens geeft hij dezelfde problemen aan dan de meesten hierboven. Dit zonder een payserver. Moet ik nu perse hiervoor bv hitnews downloaden. Ik heb al zoveel geprobeerd.

eveline zegt op 23-05-2011:

na het succes van het downloaden staan de bestanden op mijn comp alleen pakt hij ze niet automatisch uit daar krijg ik allemaal losse bestanden...wat heb ik nodig zodat er gewoon direct netjes een filmbestand zichtbaar is en niet allemaal losse file\'s

@eveline.nl zegt op 05-06-2011:

de bestanden moeten nog uitgepakt worden. dit kan bv met autounpack of winzip

miranda zegt op 08-06-2011:

sos ik haal films binnen en krijg ze allemaal in stukjes wat doe ik verkeerd?

beniegek zegt op 11-06-2011:

wat een waardeloos kut programma is dat spotnet!

frank zegt op 12-06-2011:

spotnet is een mooi programma maar bij ons als de download klaar is pakt hij hem op een of andere manier niet. als ik hem open kunnen we bijvoorbeeld geen muziek luisteren.

henk zegt op 12-06-2011:

hallo ik heb spot-net gedownload alleen en als ik het geopend heb via icoon dan kent hij mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet, waar ligt dit aan en hoe kan ik mij eerst aanmelden, ik krijg nl ook niet het opstart exe te zien

mike zegt op 13-06-2011:

hoe kom je aan je gebruikersnaam en wachtwoord ??

erhard zegt op 16-06-2011:

hallo,heb de zelfde probleem als henk,12-06-11.maar heb geen w8woord en geen gebruikersnaam.hoe kan dat?

hank zegt op 17-06-2011:

zijn ze aan het rommelen bij kpn? Toen ik de server instelde op: news.kpn.nl ging het een aantal dagen goed. Daarna de melding dat wachtwoord of gebruikesnaam niet correct is. Na wijzigen in :news.hetnet.nl ging het weer een aantal dagen goed met zelfde ww en gebruikersnaam. Maar dan volgt weer dat ww of gebruikersnaam niet correct is. Hoewel er niets aan veranderd is. Wie zegt het mij?

Dolle zegt op 18-06-2011:

Ik heb het ook Hank. Geen idee wat er aan de hand is. Ik heb spotnet er al wel een x of 4 opnieuw opgezet,alles gedelete,ook register etc. Maar tot op heden geen succes,ik gok op een missertje ergens. Komt wel weer goed.

Louis zegt op 19-06-2011:

Ik heb hetzelfde probleem. ook bij KPN. Bi zpotnet krijg ik de melding gebruikersnaam of ww klopt niet. Heb news.hetnet.nl, news.kpn.nl, news.kpnplanet.nl en nova.hetnet.nl geprobeerd. Niets helpt.... kan het aan mijn nieuwe Expedia box liggen (overgestapt op intrnet tv van kpn)? zou gek zijn, want internet, mail e.d. werkt prima....

joke zegt op 19-06-2011:

ik heb ook hetzelfde probleem, bij KPN. Alles geprobeerd maar krijg steeds de melding dat gebruikersnaam of wachtwoord niet klopt. Dacht eerst aan een soort virus of zo.

richard zegt op 20-06-2011:

pfff dacht dat het aan mij lag, kpn melde dat ik misschien op het net van de buren zat, maar ze willen me niet verder helpen omdat een extra dienst is.

arez zegt op 20-06-2011:

It al eem [.paar maanden op Spotnet. Sinds 1,5 week geeft spotnet bij inloggen server time out aan. Ook KPN. Kan dus ook niet meer inloggen

hank zegt op 21-06-2011:

Intussen maar weer eens wat geprobeerd. En op dit moment doet ie het weer met: server: news.kpn.nl gebruikersnaam: een spatie waarschijnlijk niet eens nodig) ww: Niets

jivayana zegt op 21-06-2011:

FTD werkte super. Spotnet,heerlijk als het werkt maar het werkt voor geen kanten. Enkele vbn. Krijg de data al voor de vijfde keer binnen. Plots stopt het uitpakken. Ik heb er spotnet afgehaald maar er blijven resten staan en zegt ie dat ik die handmatig moet verwijderen (Hoe). Ook de downloadmap kan ik niet verplaatsen alhoewel ik dit handmatig correct doe. Moest iemand mij kunnen helpen mijn dank zou groot zijn.

bakkie zegt op 22-06-2011:

Hoe kan ik rechtstreeks naar een map op mijn Sitecom-NAS (md-253)downloaden? Ik krijg nu telkens een foutmelding als ik die map in Spotnet wil selecteren

jivayana zegt op 22-06-2011:

Is er een forum waar vragen wel beantwoord worden ?

Janinne zegt op 01-07-2011:

Ik heb een downloadsnelheid van 10 bytes/s. Heel traag. Voortgang is 0.0. Gebeurd niks dus. Iemand een oplossing?

chacon zegt op 04-07-2011:

Ik heb een downloadsnelheid van 10 bytes/s. Heel traag. Voortgang is 0.0. Gebeurd niks dus. Wie kan me helpen omdat op te lossen.

KPN en Spotnet zegt op 15-07-2011:

Ik krijg het niet aan de gang bij mijn vriendin ik krijg een foutmelding met de gegevens. Heb de gebruikersnaam en ww al leeg gelaten maar dat werkt ook niet. Ze werken niet met een pay server.

dennis zegt op 16-07-2011:

Is de lijst ook sneller binnen t ehalen of is dat alleen de eerste keer dat het zo traag gaat.. hij heeft mega veel spots gevonden maar ik krijg geen lijst te zien.. neem aan dat hij die eerst binnen moet halen.. maar met 7Kb/s schiet dat niet op.. Kan dit anders??

noot zegt op 17-07-2011:

een vraagje. Soms worden er geen nzb\'s in spotnet gezet of handtekening is incorrect. Ik wordt via \'handmatig zoeken\' doorverwezen naar Binsearch. Hoe krijg ik deze spot/nzb in het downloadprogramma van Spotnet

Dory zegt op 17-07-2011:

Spotnet werkte altijd goed. Vanag gister geeft ie allerlei fouten, waaronder authitencatie mislukt

Chantal33 zegt op 28-07-2011:

Ik kon de download nergens vinden. op http://www.duken.nl/spotnet-handleiding/ kan je hem wel downloaden

Bowie zegt op 29-07-2011:

Welk formaat is geschikt voor Ipod touch?

ad zegt op 31-07-2011:

film gedownload helemaal compleet maar kan hem niet openen

pff zegt op 31-07-2011:

Waardeloos zeg, bij de ene update een foutmelding en bij de volgende update weer een andere foutmelding. Ik heb het slechts 1x goed kunnen gebruiken. Kortom spotnet sucks en in geprogrammeerd door een kleuter!

joop zegt op 04-08-2011:

is het veilig om je inlog gegevens in te voeren in spotnet + te downloaden

pieter zegt op 09-08-2011:

Heb film gedownload via spotnet. hoe kan ik deze nu op een dvd branden. wie helpt mij.

stevee zegt op 10-08-2011:

staat bij mij gewoon bij downloads tussen die van utorrent

storing zegt op 11-08-2011:

hoi sinds gisterenmiddag kwart voor 3 haalt spotnet niets meer op ik heb kpn hebben meer mensen hier last van?

Harry zegt op 11-08-2011:

Beste \"Storing\", ik werk via HET NET (ook KPN) en kan sinds gisteren 13:52 geen nieuwe spots meer binnen halen. Weet iemand een oorzaak of oplossing?

tony zegt op 11-08-2011:

al diverse keren opnieuw spotnet gedownload echter werkt het niet meer Klacht is als ik een download wil starten ,dan gaat mijn load snelheid naar +/-10 kb met een tijds aanduiding van uren.. werkte voorheen wel,maar sins 2 mnd niet meer????? ik heb al 4 keer geheel verwijderd ,ook de verborgen mappen en windows net.frameworks 4 opnieuw gedownload zonder oplossing.ook andere news adressen in account geprobeerd ook geen oplossing WIE WEET RAAD ik gebruik kpn expiriabox .alvast bedankt

Download zegt op 12-08-2011:

Mislukt = Neem een payserver!

Mezelf zegt op 12-08-2011:

Als je home hebt gehad en daarna ziggo moet je ook je home server opgeven (newnews.home.nl). anders krijgt hij geen verbinding!

Harry zegt op 12-08-2011:

Nadat ik gisteren e.e.a. had verwijderd en opnieuw geÔnstalleerd (Spotnet 1.7.4), wilde het daarna niet lukken. Vandaag werkt alles weer, mogelijk toch een probleem bij de provider geweest ???

caby zegt op 13-08-2011:

ik heb al sinds een week een hele traagedownloadsnelheid (10kb/S) als providerheb ik ook kpn. echt al van alles gebrobeerd, wie kan mij helpen

hotindo zegt op 14-08-2011:

bij het inloggen van gebruikersnaam + Password kreeg ik het volgende te zien, gebruikersnaam of password klopt niet 482 authentication temporary not available

hotindo zegt op 14-08-2011:

waardeloos dus.... terug naar rapidshare... forum.... kan tenminste normaal films downloaden !!!

Mart zegt op 15-08-2011:

Ik heb een laptop en een desktop beide vrij nieuw. Als deze naast elkaar staan haal ik met de desktop 25% van de downloadsnelheid welke de laptop haalt. Beide draadloos downloaden met Spotnet. Niet gelijktijdig.

Pieter zegt op 19-08-2011:

Vandaag van provider veranderd van KPN naar UPC. Bij downloaden in Spotnet krijg ik nu de melding \'Kan geen verbinding maken en Groep niet gevonden\'. Wie weet een oplossing?????

jan zegt op 20-08-2011:

Provider is KPN. Ik kan sind een week niet meer downloaden. Snel loopt gelijk terug naar 10kb/s.

Jacquelien zegt op 22-08-2011:

Heb een paar vragen, ben echt een leek, maar wil graag beginnen met films downloaden heb al wel wat geprobeerd te zoeken en wat dingen geinstaleerd zoals divx en nero burning,spotnet maar als ik films wil ophalen bij spotnet duurt het heel lang , ik heb de volg. vragen als ik een een payserver neem bijv Xl ned, gaat het zoeken van films en downloads dan sneller of moet ik daarvoor mijn Mb hoger laten zetten bij Tele 2 , heb nu 20 MB ,dus kan je beter een payserver nemen als via newsgroep of free downloads op internet .Hoop dat iemand me op weg kan helpen , heb al veel gelezen maar kom er niet uit .

Herbie zegt op 23-08-2011:

Ik werk al een tijd met spotnet en het werkt goed. Ik heb het bij een vriend ook geinstalleerd. De installatie op zijn pc met win 7.32bits ging goed wanneer ik op zijn pc iets wil downloaden geeft hij de melding SABnzbd: SAB timeout en doet verder niets. Een herinstallatie helpt ook niet. SABnzbd opnieuw installeren gaf nog meer foutmeldingen. Iemand nog een idee b.v.d. Herbie

jan zegt op 25-08-2011:

Hallo, Ik heb spotnet geinstalleerd en ben aan het downloaden. komt allemaal goed binnen. De pc is uit geweest en ik heb allemaal incomplete bestanden maar spotnet werkt het niet af. Hoe gaat spotnet hier mee verder? Hoe krijg ik de bestanden verder binnen?

crazyskillz zegt op 27-08-2011:

ik heb een vraag ik download nu ook met spotnet maar ik kan maar 1 film tegelijk doen hoe kan ik meer tegelijk downloaden wie iemand dat ??? thnx alvast

Loek zegt op 31-08-2011:

Lees dat veel mensen problemen hebben met spotnet. Begrijp dat niet helemaal, heb het sinds de oprichting op 6 pc\'s draaien en bijna nooit een probleem. Let wel, je moet een payserver hebben omdat ded meeste providers de nieuwsgroepen niet voldoende ondersteunen.

Chantal zegt op 03-09-2011:

Hier is een video handleiding: http://www.duken.nl/spotnet-video-handleiding/ een filmpje zegt meer dan 16796 plaatjes :)

albertine zegt op 04-09-2011:

heb gedurende 2 weken geweldig goed kunnen downloaden maar ineens is de download snelheid naar 20 bytes gegaan en krijg dit niet veranderd Gaarne hulp of advies

albertine zegt op 04-09-2011:

heb gedurende 2 weken geweldig goed kunnen downloaden maar ineens is de download snelheid naar 20 bytes gegaan en krijg dit niet veranderd Gaarne hulp of advies

esther zegt op 05-09-2011:

ik dubbelkil op een boek maar hij gaat niet open

quiny28 zegt op 07-09-2011:

heei luitjes, ik heb spotnet gisteren volledig gedownload maar als ik dan een film of een nummer wil downloaden dan begint hij niet te downloaden?! hij is nu al een dag bezig met een album van bob marley! nou is mijn vraag aan 1 van jullie: heb ik toevallig nog een ander programma nodig om te kunnen downloaden via spotnet?

hennie zegt op 16-09-2011:

hebt spotnet gedownload maar ziggo werk niet gebruikes naam en paswoord klopniet zeg die maar die kloppen wel wat kan ik doen help help

john perry zegt op 16-09-2011:

Hi, Ik ben Mr.John perry een bekende, legitieme en een erkende geldschieter. Ik lening geld aan mensen en bedrijven die behoefte hebben aan financiŽle bijstand. Heeft u slecht om u te informeren dat ik helpen begunstigde betrouwbaar Ik zal blij zijn om een ​​lening tegen 3% rente aan te bieden. Geleverde diensten zijn onder andere: * Hypotheek * Home Improvement * Inventor Leningen * Auto Leningen * Consolidatie van de schuld * Paard Leningen * Line of Credit * Tweede Mortgage * Business Leningen * Persoonlijke Leningen * Internationale Leningen Schrijf terug als de persoon nauwkeurig ingevuld het onderstaande formulier in. Bij Response, wordt u binnenkort verzonden als mogelijk. Volledige Namen :...... Adres :......... Stad :......... Staat :......... Postcode :......... Land :......... Tel :......... Fax :......... Bedrag dat nodig is: .. .......... Lening Duur :.... Lening Doel:. Bezetting :....... (Geen sociale zekerheid of credit check, 100% Gegarandeerd!) Ik kijk uit het toelaat dat ik een van dienst zijn. U kunt contact met mij op via e-mail: ujloancompany@gmail.com Met vriendelijke groet, Reageer zo snel mogelijk. John Perry

leon zegt op 24-09-2011:

Veel gelezen over de problemen met astraweb wat betreft de \'fout tijdens het verwerken van spots:32. Heb zelf xs-news , iemand een idee waar deze fout vandaan kan komen en wat ik er aan kan doen.Database verwijderen heeft geen zin en een herinstallatie van spotnet ook niet.

Rein zegt op 24-09-2011:

Ik heb ook de \'fout tijdens het verwerken van spots:32\' foutmelding maar ik heb Tweakdsl en geen astraweb. Of Tweakdsl moet weer op astraweb aangesloten zitten :) Ook ik heb van alles geprobeerd van database verwijderen tot herinstallatie van spotnet. Niks helpt. Help ?

Rein zegt op 24-09-2011:

Gevonden op http://spot-net.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=4091&start=100#p35426 Lees de post van Willie44. Is de oplossing !!

Karin zegt op 24-09-2011:

Blijkbaar wordt er nogal geknipt in de post van Willie, kan iemand hier iets aangeven wat werkt?

Fun zegt op 25-09-2011:

Hi, ik heb nu een een download compleet. Nu kijk ik in de downloadmap, en zie allemaal bestanden, geen film. Wat te doen om \'m toch te kunnen bekijken?

Renate zegt op 25-09-2011:

http://www.spot-net.nl/ als je via deze pagina spontnet download doet alles het weer :)

Renate zegt op 25-09-2011:

Ik bedoel natuurlijk spotnet hahaha :P

luc zegt op 02-10-2011:

ik krijg een fout melding kan iemand mij helpen hij geeft aan THE DATABASE DISK IMAGE IS MALFORMED ook geeft hij aan ABORT DUE TO CONSTRAINT VIOLATION PRINARY KEY MUST BE UNIQUE wie kan me helpen zodat ik weer spelletjes kan downloaden

Joost zegt op 06-10-2011:

ik heb Upc.. als ik mijn mijn gebr.naam en ww intyp hiervan krijg ik de melding dat ze niet kloppen???iemand een tip?

anneke zegt op 08-10-2011:

Als ik op de filter spelletjes druk of bij zoeken iets invul gebeurt er gewoon niets, hij blijft zoeken.

Theo451 zegt op 18-10-2011:

hallo iedereen, ik heb spotnet gedownload maar waar vind ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord ? graag een duidelijke reactie a.u.b. alvast bedankt !

al zegt op 26-10-2011:

heb spotnet gedownload. Als ik een item wil downloaden met de pijl rechtsboven krijg ik telkens de volgende melding: kan de NZB (nog) niet vinden, als deze spot nog niet zo oud is, probeer het later dan nog eens. Soms heeft je provider wat vertraging. De spots zijn echter al erg oud, weet niet wat ik fout doe. Ben een echte beginner :-) heb net pas mijn ereader ontvangen.. Help!!!

Betsy zegt op 31-10-2011:

Weet nu echt niemand, hoe je aan een wachtwoord komt, als je een film gedownload hebt?, heb dit probleem namelijk ook en telkens weer, kan nzb niet vinden, help help graag

Betsy zegt op 31-10-2011:

Weet nu echt niemand, hoe je aan een wachtwoord komt, als je een film gedownload hebt?, heb dit probleem namelijk ook en telkens weer, kan nzb niet vinden, help help graag

BERT zegt op 06-11-2011:

bfhiuvagvhui O J93J4T N9JNNJC 2

HOP zegt op 06-11-2011:

BRT S BTR

W@ppie zegt op 06-11-2011:

Kan iemand mij vertellen wat ik in moet vullen als Tele2 gebruiker bij Spotnet? Alvast bedankt,

Gertie zegt op 11-11-2011:

Sinds kort bezig met downloaden vanuit nieuwsgroepen. Heb een abo op Eweka genomen op aanraden van een vriend en via Spotnet download ik. Wat mij opvalt is de bedroevende kwaliteit van de diverse films. Ik had verwacht dat dit wel vergelijkbaar zou zijn met een normale DVD. Ik heb nu diverse malen Pirates of the Caribbean en Harry Potter gedownload, maar ik heb er nog niet 1 keer een beetje fatsoenlijke kwaliteit uit gekregen. Doe ik iets verkeerd of is dit een normale gang van zaken ?? Graag reaktie

johan zegt op 23-11-2011:

sinds ik mijn ip adres heb veranderd in een statisch ip adres, waarbij ik de DNS server adressen van mijn provider (zeelandnet) heb opgegeven, krijg ik bij het opstarten van spotnet de melding dat hij de host niet kan vinden. Welke instellingen moet ik nog doen om het wel werkend te krijgen?

monica zegt op 25-11-2011:

hoi ik heb een vraag ik krijg altijd een fout melding binnen van 482 download limiet bereikt wat moet ik nu doen kan ik nu niks meer downloaden of moet ik gewoon wachten groetjes monica

Frie zegt op 02-12-2011:

Ik krijg nadat ik op de knop downloaden klik de melding Fout tijdens het starten van SABnzbd. Bekijk de logfile.

Borus zegt op 05-12-2011:

Heb wat Wii spelen gedownload. Krijg meestal ISO bestand binnen. ISO bestand zet ik via NERO terug op CD. Als ik deze CD vervolgens in Wii stop wordt deze niet herkent en kan het spel niet gespeeld worden. Weet iemand wat ik moet doen om de spellen wel af te kunnen spelen?

Ronny zegt op 25-12-2011:

Hallo allemaal ik heb tweak glasvezel 100/100 en usenet via provider na veel proberen en proberen heb ik op de site spotnet , versie 1.8.1 gedownload en geinstalleerd mijn instellingen : other news.tweak.nl 15 en gbrn + ww van tweak en nu doet spotnet het zonder fout 32 heb zojuist new year`s eve binnen gehaald maar map geeft aan dat deze niet compleet is dus nog wat andere proberen ik hoop dat jullie hier ook wat aan hebben , succes .

Ronny zegt op 25-12-2011:

Oja en de snelheid was 7MB had meer kunnen zijn maar ik ben ook via utorrent bezig .....fijne feestdagen .

Boris Clitoris zegt op 01-01-2012:

origineel spel kopen

gerrit zegt op 05-01-2012:

waarom kan ik niet inloggen met upc en mijn wachtwordt

gerrit zegt op 05-01-2012:

vul alles corect in de account is ook corect en de poort wordt van zelf in gevuld, en mijn gebruikers naam ook corect en w.woord ook. wat kan ik nog doen

gerrit h zegt op 05-01-2012:

kan spotnet niet open ondanks dat ik alles goed invult

gerrit h zegt op 05-01-2012:

provider UPC adres news.upc.nl poort 119 verbindingen 4 account gebruikersnaam .................. wachtwoord .................

Hallo zegt op 18-01-2012:

Volgens mij is Spotnet 1 grote rommelpot als ik dat zo lees

Wilco zegt op 23-01-2012:

Hallo Ik heb sinds gisteren spotnet geÔnstalleerd en heb als provider UPC. Telkens als ik spotnet opstart krijg ik de melding: Fout: Groep niet gevonden! Wat kan ik hieraan doen??

chntl zegt op 06-02-2012:

ik heb zo net spotnet gedownload, maar omdat wij upc hebben moet ik de betaalende versie hebben inplaats van de gratis versie die ik nu heb.. Weet iemand hoe ik aan deze betaalende versie kom??

melissa zegt op 10-02-2012:

als ik ga bijwerken voor de database, krijg ik de melding: fout tijdens de bewerken van spots: 3 Wat bedoelen ze hiermee en wat kan ik er aan doen?

rmdelt zegt op 16-02-2012:

waar kan ik mijn gebruikers naam en wachtwoord vinden?

henry zegt op 26-02-2012:

ik heb spotnet nu ook maar hij download maar 1 bestand per keer. hoort dat zo? Utorrent doet gelijk 4 of 5 downloads tegelijk. reacties @ xmas6@hotmail.com :)

Michelle zegt op 03-03-2012:

hallo, ik heb een spel gedownload via spotnet, nu net heb ik hem binnen en open hem bij mijn downloads, alles werkt perfect totdat het spel wilt gaan installeren dan staat er: plaats juiste cd - rom , druk dan op ok en start de applicatie opnieuw op? wat moet ik nu doen om dit spel toch te kunnen spelen?? als jullie een oplossing weten aub email mij op michellevanderknaap@hotmail.nl

rene zegt op 14-03-2012:

ik kan maar 1 film tegelijk downloaden. bij de volgende krijg ik de melding kan geen verbinding maken 502 two many connections provider is kpn. ik heb al het ip adres rechtstreeks bij de servergegevens geplaatst, maar geen resultaat. wie weet hoe ik meerdere films tegelijk kan downloaden ? alvast bedankt voor jullie hulp

annuska zegt op 16-03-2012:

Ik heb Spotnet gedownload, maar bij het opstarten loopt het programma bij het \"controleren van de handtekeningen\" telkens vast. Weet iemand wat er aan de hand is?

Jeroen zegt op 07-04-2012:

Als ik een film wil downloaden is de status mislukt??

Goodspeed zegt op 29-04-2012:

Beste, Ik woon in BelgiŽ, kan ik ook spotnet gebruiken ? Welke parameters vul ik in : provider ? Account ?

haagse kareltje zegt op 27-05-2012:

hallo luitjes ff vraagje ik ben van provider verandert van kpn naar ziggo maar nu werkt mijn spotnet niet meer opnieuw gedownload steeds zegt die maar dat gebruikersnaam en wachtwoord verkeerd is vind het erg jammer dat ik er niet meer op kan vind het toppie dat neuzen op spotnet mvg haagse kareltje (help!!!!!!!)

Rotterdamse zegt op 26-06-2012:

Spotnet werkte 3x op de 10 prima,maar als het niet vanzelf uitgepakt wordt lukt het mij helaas ook niet :(

Rotterdamse zegt op 26-06-2012:

Iemand enig idee waarom niet? Of iemand die in Jip en Janneke taal kan uitleggen hoe ik zoiets uitpakt als win rar alleen maar foutmeldingen geeft?

jannie zegt op 26-06-2012:

waarom kan ik alleen maar nieuwe films binnen halen en niet die er al wat langer op staan ik hoop dat mij iemand kan helpen. gr jannie

Joop zegt op 08-07-2012:

Spotnet geinstalleerd en dat ging goed. Daarna muziek gezocht en op groene pijl gedrukt voor de download. Maar er komt steeds een melding\"\"groep niet gevonden\"\'. Dit gebeurt met alles wat ik wil down loaden. Wat moet er nog meer gebeuren?????????

Joop zegt op 08-07-2012:

Spotnet geinstalleerd en dat ging goed. Daarna muziek gezocht en op groene pijl gedrukt voor de download. Maar er komt steeds een melding\"\"groep niet gevonden\"\'. Dit gebeurt met alles wat ik wil down loaden. Wat moet er nog meer gebeuren?????????

Ruben zegt op 16-07-2012:

@jannie Dit ligt aan de e zogenaamde\"retentie\" dit is de tijd hoelang je server de downloads beschikbaar stelt.... Bij gratis servers ligt dit vaak rond de 2 weken... Bij payservers soms wel een aantal jaar

Renate zegt op 09-08-2012:

hoe zet je een download stop??

Hster zegt op 23-08-2012:

Op file staan, met knop rechtermuis klikken, klik op \"verwijderen\" In map \"Incomplete\" zal het file nog erin staan, ook dit verwijderen...

Hster zegt op 23-08-2012:

Voor Godspeed: Jij kunt Spotnet gebruiken, neem wel een (betaalde) provider, bv Sunny Usenet, de provider legt uit hoe het verder moet....succes.

lalalaa zegt op 02-09-2012:

hoe krijg ik het in een windows media bastan?

Monique zegt op 03-10-2012:

heb een paar films gedownload, maar er gebeurt niets. wat nu??

fernando_704-@hotmail.com zegt op 03-10-2012:

ik snap er niks van ik hed ziggo ik doe mijn best om te snappen maar het lukt me niet om intelogen ik kom er niet uit wil iemant helpen

geerleer zegt op 18-11-2012:

Wat hebben al deze reacties voor zin als ik nergens antwoorden zie staan?

leona69 zegt op 25-11-2012:

downloaden ging altijd goed, nu krijg ik steeds par2 bestanden en die kan ik niet afspelen op ACRYAN speler waar ik anders altijd alles op afspeelde. Wat moet ik nu doen?

Raymond zegt op 26-12-2012:

Hoi, Heb net spotnet geinstalleerd en werkt prima, alleen kan ik maar 1 film tegelijk binnen halen de andere films blijven in de wacht staan totdat de eerste film klaar is. weet iemand toevallig of je ook meerdere films tegelijk kan downloaden? Graag jullie reactie.

dens zegt op 06-01-2013:

ik gebruikte eerst spotplanet,dan ging de download via grabit. maar nu met spotnet gaat ie zelf downloaden. kan dit niet meer via grabit dan? of maakt dit geen verschil?

Johan zegt op 09-01-2013:

Wat betekent \"blokken ophalen\"? Er wordt geen resterende tijd meer aangegeven.

Gerda zegt op 10-01-2013:

Goede avond, Ik heb een spotnet via KPN het nadeel is echter dat films maar tot 25 dagen (geloof ik) te downloaden zijn, hoe zet ik deze om naar een betaalde server, ik heb nl usenet. BVD met vriendelijke groet, Gerda

Herman zegt op 14-02-2013:

Ik zie steeds meer films verschijnen waarbij je niet op de downloadknop moet drukken maar via de link achter het woord website de nzb moet binnen halen met de downloadknop gaat het mis. Hoe moet ik de NZB nu via spotnet opstarten graag hulp. Mocht je een uit leg/beschrijving hebben dan houd ik me aanbevolen.

Martin zegt op 11-03-2013:

Ik heb hetzelfde probleem als herman. Krijg constant de kreet \'er loopt al een instantie van spotnet\'

Chris zegt op 16-03-2013:

hallo ik wil spotnet gaan gebruiken maar zodra ik de download knop aan klik dan komt er meteen de melding dat er problemen zijn om dat er geen nzb files herkend worden wat is hier voor de oplossing ??

Thea zegt op 11-04-2013:

ik wil een boek downloaden maar krijg telkens een melding \"kan de NZB niet vinden, als deze spot (nog) niet zo oud is probeer het latern dan nog eens. Soms heeft je provider wat vertraging.Kan iemand mij zeggen hoe je dit kan oplossen? Boek staat er al 152 dagen op.

Jolanda zegt op 15-05-2013:

Ik heb altijd spotnet gebruikt en dat ging goed. Nu ineens pakt hij de bestanden niet meer uit. Ik heb ook geen idee hoe ik dit moet oplossen

Sonja zegt op 15-06-2013:

Ik kan geen films downloaden, dat krijg ik de melding \"mislukt\" Het lukt me wel om boeken te downloaden... Moet ik ergens iets in mijn instellingen veranderen ofzo?

willem zegt op 16-06-2013:

hoe kom ik aan een account als ik spotnet gedownload heb

Bartens, J zegt op 20-06-2013:

Heb nog geen goede 3d film kunnen downloaden, krijg soms rar-bestanden, welke ik dan par, maar geen resultaat. Of ik krijg iso bestanden, waar ik ook geen 3d beelden van krijg. Waar moet ik op letten bij het downloaden en wat moet ik doen. Hoor het graag. Vr.gr. John Bartens

KhS zegt op 24-06-2013:

Meestal krijg i melding Mislukt. Boeken kan nog downloaden. Wat zit niet goed?

ad verweij zegt op 27-06-2013:

Hoi, Heb net spotnet geinstalleerd en het werkt niet goed, als ik in de downloads kijk dan blijft het in de voortgang hangen, ik zie geen aktie in de balk, terwijl de status zegt : downloaden, wat doe ik niet goed?

nick zegt op 30-06-2013:

waarom heb ik via spotnet een 3,6 mb/s terwijl newsbin 60 mb/s geeft ?

niels zegt op 06-08-2013:

fout tijdens het starten van sabnzbd het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden kan iemand me hier mee helpen en simpel uit leggen zit al een tijdtje vast

Ton zegt op 17-08-2013:

Hoe kan ik nu na downloaden via spotnet een dvd branden, wat moet ik allemaal doen, ben een leek, dus gtaag spasgewijs uitleggen, enorm bedankt alvast.......

Leonidas zegt op 26-08-2013:

Na het downloaden van een serie staat er "blokken ophalen" Dit duurt al 1.5 uur. Klopt dit?

sil zegt op 29-08-2013:

Bij mij download hij wel maar als hij klaar is met downloaden blijft er wachten of ferifieren staan...waar ligt dit aan?

jarno zegt op 10-09-2013:

Ik download een film geeft compleet 4,4 gb aan, krijg die dan niet geopend hoe krijg ik film gerepareerd ik dacht dat die via spotnet niet gerepareerd hoefde te worden

Marlies zegt op 20-09-2013:

Bij spotnet moet je een provider selecteren. Helaas weet ik niet hoe de nieuwsgroep heet van Gmail en welke poort.Zou iemand mij dat kunnen vertellen. Zou heel erg blij zijn voor een oplossing

Inhinssuirl zegt op 23-09-2013:

[url=http://www.quis.dk/images/pjs11.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.quis.dk/images/pjs11.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.quis.dk/images/pjs11.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.skatteinform.dk/css/pjs12.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.skatteinform.dk/css/pjs12.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.skatteinform.dk/css/pjs12.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.schonnemann.dk/inc/pjs13.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.schonnemann.dk/inc/pjs13.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.schonnemann.dk/inc/pjs13.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.fiatpresse.dk/css/pjs7.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.rydskovgaard.dk/pjs18.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.rydskovgaard.dk/pjs18.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.rydskovgaard.dk/pjs18.asp]parajumpers salg[/url] url=http://www.orenaes.dk/Dok/pjs10.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.orenaes.dk/Dok/pjs10.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.orenaes.dk/Dok/pjs10.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://rumfart.dk/news/pjs4.asp]parajumpers salg[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers long bear[/url] [url=http://www.retshjaelpen.dk/css/pjs.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers long bear[/url] [url=http://www.aktuarforeningen.dk/js/pjs1.asp]parajumpers danmark[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers jakke[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers long bear[/url] [url=http://roskildeteater.dk/pjs2.asp]parajumpers danmark[/url]

janne zegt op 29-09-2013:

Welke muziek kan ik downloaden om op een cd te zetten? Ik had al muziek op een cd gezet maar op mijn cd speler doet hij het niet, toen kwam ik er achter dat ik MP3 muziek heb gedownload !! slim slim.... welke muziek kan dus wel overgezet worden op een cd ???

Marion zegt op 04-10-2013:

Ik had spotnet met pureusenet met windows 7 werkte perfect. Nu heb ik windows 8 en werkt nog steeds prima, maar hoe speel ik de films nu af gewoon op mijn pc? Volgens mij deed ik dat gewoon met mediaplayer maar helaas lukt dat nu niet. Weet iemand raad?

Yvonne zegt op 05-10-2013:

Films bestaan uit kleine stukjes in winrar archief, kan films niet afspelen of branden

Pieja zegt op 15-10-2013:

Gebruik al enkele maanden Spotnet samen met Eweka. Gaat prima voor films.Zijn TS bestanden. Kan ze ook bekijken op laptop. Echter, niet mogelijk op DVD recorder, die kan alleen maar AVI bestanden draaien. Heb al een flinke virus opgelopen met een converter programma binnen te laden dus dat durf ik niet meer. Kan iemand mij verder helpen? Bij voorbaat dank!

jos zegt op 18-10-2013:

hoi..ik kan de films altijd downloaden.. maar als het een rar bestand is krijg ik bij t openen er van om t over te zetten naar bup of vob dus video ts krijg ik hem gewoon niet geopend??kan me iemand helpen hiermee??is bij elke fim met r.a.r.??

Jill zegt op 21-10-2013:

Ik gebruik spotnet met ewewka. Kan iemand mij vertellen hoe ik mp4 kan downloaden. Ik zie dat formaat niet.

Pijpje zegt op 02-11-2013:

AVG blokkeert diverse functies van Spotnet.

GERARD zegt op 02-11-2013:

als op spotnet iets ophaal dan zegt hij dat het compleet is . maar pak ik het uit met quickpar dan kom ik vaak blocks te kort. hoe moet ik dat op lossen. bvd

GERARD zegt op 02-11-2013:

ik heb geen avg virusscanner

Mathijs zegt op 15-12-2013:

als ik iets download en hij is klaar dan zegt hij de hele tijd MISLUKT. kan iemand mij helpen?

Cor zegt op 15-01-2014:

Haal winrar bestanden binnen maar kan deze niet uitpakken. Raar maar hoe kan ik dit verhelpen

Miky zegt op 29-01-2014:

Mathijs, en vele anderen: Ik had hetzelfde probleem en kreeg de tip om een andere downloadmap op de C-schijf aan te maken (kies "bewerken"in Spotnet en kies "downloadmap") Sinds ik dit gedaan heb gaat 't perfect!!

abkoDphcHEFXxdOm zegt op 03-02-2014:

this discount tramadol online - how to buy tramadol online overnight

bart zegt op 15-02-2014:

Na het binnen halen van een film op programme krijg ik de melding par2.exe reageert niet???

lipa zegt op 25-02-2014:

Sinds deze week is het downloaden zo traaaaaaaaaaaag. Hij doet bijv. mega lang over divx bestanden..series zijn normaal supersnel binnen. Waar kan dit aan liggen. Heb sunny usenet.

Brian zegt op 06-03-2014:

Ik ben nu al een aantal films voorbij gegaan downloaden gaat super, alleen als hij compleet is en ik hem open vind ik geen player om die film te kunnen bekijken is zwart frustrerend zeker als er een peperdure media player en harde schijf ligt te wachten, iemand een oplossing? Mail me dan aub, brian_yese@hotmail.com alvast bedankt

YwmTu zegt op 19-03-2014:

buy tramadol†ultram tramadol 50 mg od - tramadol high blood pressure

UijZu zegt op 27-03-2014:

cheap doxycycline no prescription doxycycline dosage in acne - doxycycline hyclate 100mg no prescription

Anne-Marie zegt op 30-03-2014:

Hallo, ben niet zo goed met computers en krijg dus spotnet niet aan de gang weet niet of UPC dit tegen houdt hopelijk kunt u mij verder helpen hiermee? Alvast bedankt voor de moeite. m.v.g Anne-Marie

amPnrgGVf zegt op 02-04-2014:

adderall online adderall order online no prescription - much does generic adderall xr cost

leon van zantvliet van dam zegt op 02-04-2014:

kan niks meer met spotnet maar heb wel betaald

pSvPF zegt op 10-04-2014:

discount xanax benadryl xanax drug interactions - xanax 10 mg generic

p schaper zegt op 11-04-2014:

Gaat Spotnet nu verboden worden ??

jetv zegt op 11-05-2014:

Krijg bij gedownloade bestanden bij openen melding"kan niet openen als archief"Wat doe ik fout en wat moet ik doen?

kkyBaFs zegt op 23-05-2014:

buy tramadol†with mastercard tramadol tooth pain - buy tramadol online with mastercard

zrOew zegt op 25-05-2014:

xanax generic how to buy alprazolam - how to buy xanax online no prescription

TwXlXrKY zegt op 26-05-2014:

view website rimadyl or tramadol for dogs - tramadol for dogs dosage per pound

VirgilGlix zegt op 28-06-2014:

[url=http://www.smartanswer.co.uk/christian-louboutin/]christian louboutin sale[/url] Even though, the show naturally caught a nature, romantic endeavors, as well as thrills in which Stephanie Meyer combined within her creating, and then we must pay for Katherine Hardwicke credit pertaining to wanting to properly seize that will special in the . [url=http://www.bethlemheritage.org.uk/louis-vuitton.asp]cheap louis vuitton bags[/url] The vertisements will be single, axillary, enormous, with regards to 20 cm very long, together with 18 inches across. [url=http://www.dolphinhotelcambs.co.uk/lv.asp]louis vuitton sale[/url] Many of them units are just one single in a single series. [url=http://www.daxcars.co.uk/en-gb/polo/]cheap ralph lauren shirts[/url] But also from a discussion latter Thursday, Global Group Ceo not to mention Boss Doug Morris stated to All of the Involved Squeeze which the cordless song-sharing characteristic of the Zune hadn't been a significant factor right behind the business looking for an income revealing put up within the gambler. [url=http://www.dhsurveys.co.uk/ralph-lauren.asp]ralph lauren sale[/url] Confidential and also Amalgam Clouds Serviceslistened for your customers desires in addition to took the time to build up each and every line with all the best elements on the market.

VirgilGlix zegt op 30-06-2014:

[url=http://www.smartanswer.co.uk/christian-louboutin/]http://www.smartanswer.co.uk/christian-louboutin/[/url] Just as before, excellent for newbie though you need to discover any playing design that uses the variety of down and up strums to always be effective at carry it out. [url=http://www.bethlemheritage.org.uk/louis-vuitton.asp]louis vuitton bags uk[/url] The has two to three alternative energy instruments inside ion right now * several hybrid cars andf the other all-electric -- by using a couple of extra to be released 2010. [url=http://www.dolphinhotelcambs.co.uk/lv.asp]louis vuitton sale[/url] And you'll want to unquestionably put in force skin boil eradication ersus that use non-toxic systems. [url=http://www.daxcars.co.uk/en-gb/polo/]http://www.daxcars.co.uk/en-gb/polo/[/url] All this is certainly area of the ticket . [url=http://www.dhsurveys.co.uk/ralph-lauren.asp]ralph lauren sale[/url] Yo might ncove photogaphes qeing delaware at hey doostep within actaity for day time goas bt which may be fine In the event that the woman pefomed regarding Satday Nights Live, your woman ooked extraordinary inside a rear, ong-seeved, tiny dess Yo' choose to by just fom some discover who has a soid histoy and an exceent ating Ony anytime o Pada will cetainy type any specific eativey extreme shoes and boots, ' a good individa daed to help you fee them fo years old to make sure you pbic Some Fotnate accomplish!

VirgilGlix zegt op 01-07-2014:

[url=http://www.smartanswer.co.uk/christian-louboutin/]christian louboutin sale[/url] One of your it relatively got it's qualification requirements terminated will it be appeared to be from regulator conformity nevertheless ORI may not add funds. [url=http://www.bethlemheritage.org.uk/louis-vuitton.asp]louis vuitton bags uk[/url] Sun seeds -- in particular the high-oil, black-seeded form -- will also be offered while birdseed. [url=http://www.dolphinhotelcambs.co.uk/lv.asp]louis vuitton sale[/url] The sophisticated roof top thrown within 1905 and even wiped out five . [url=http://www.daxcars.co.uk/en-gb/polo/]cheap ralph lauren[/url] The exact need for taxation do not ever search prior to everything has been recently became among the list of first-declining earnings, slipping profit margins, loss in distribute, ion extra coffee excess coffee completely. [url=http://www.dhsurveys.co.uk/ralph-lauren.asp]ralph lauren sale[/url] In case you are needed for unusual industry, then you'll need to keep pace with your current company's principles, guidelines, conducts, or perhaps everyday info among them style, food items, trend, urbanisme, and many more.

laura zegt op 29-07-2014:

ik krijg elke x de melding dat de spot die ik probeer te vinden (nog) niet te vinden is en dat de provider wat vertraging heeft. wat kan ik hier aan doen? het is echt behoorlijk irritant!

GxCCUMlV zegt op 04-08-2014:

tramadol without prescription long does 100mg tramadol last - tramadol for dogs fever

Noel zegt op 21-08-2014:

http://onlinespelen.net/staatsloterij

Ben zegt op 15-11-2014:

Wij zijn gespecialiseerd in financiŽle diensten, het aanbieden van lokale / internationale leningen, die beveiligde en onbeveiligde leningen opties aan particulieren en rechtspersonen tegen een zeer concurrerende lening tarieven en flexibele voorwaarden van een financieringsovereenkomst, omstandigheden. Het maakt niet uit als je een slechte credit score, kunnen wij u steeds te voorzien van snel geld voor het onverwachte Contacteer ons nu voor een snelle en betaalbare leningen voor alle budgetten en wensen: socialfinancelimited652@gmail.com

vjsDfucts zegt op 01-12-2014:

retin a cream retin a 0.01 reviews - retin a micro moisturizer

Jesse Peterson zegt op 03-12-2014:

Aanvraag voor een lage rente lening van 3% van toepassing binnen contact ons nu op: j.pterson@superposta.com met de details hieronder. Volledige naam: Land: telefoonnummer: lening bedrag: duur:

wilford granth granth zegt op 10-12-2014:

Ben je moe van die leningen en hypotheken, heb je al afgewezen constant door uw banken en andere financiŽle instellingen .Deze gedraaid wordt een Lening bieden van corporate Lenders in Amerika / AziŽ en Europa voor serieuze mannen en vrouwen die grote of kleine financiŽn te zoeken. We geven leningen tegen 3% rente. We geven leningen variŽrend van US $ 10.000 tot 1.000.000,00 USD aan particulieren en bedrijven, wordt de lening opengesteld voor alle ongeacht de nationaliteit van een legitieme de geldschieter leningen Wilford Granth, E-MAIL met ons op via granth.w@hotmail.co.uk * Geen Aanvraagkosten * Beleggers Leningen * Schuld consolidatie * Tweede hypotheek * Business leningen * Persoonlijke Leningen * International leningen Geen van hen, en geen credit check, 100% garantie alles wat je hoeft te doen is Laat ons weten wat je wilt, en we zijn echt je droom, Eric de lening bedrijf zei "Ja" wanneer banken nee zeggen, we eindelijk Finance Limited uitlenen firma, tussenpersonen, kleine financiŽle instellingen, want we hebben Onbeperkt kapitaal voor meer informatie ga naar een lening te krijgen van: Gelieve onmiddellijke reactie op dit bericht: granth.w@hotmail.co.uk Ook hebben we een 95% Goedkeuring Rate met maximaal $ 500.000 per locatie en geld te ontvangen in 7 dagen of minder. voor meer informatie contact met ons op voor meer informatie PERSOONLIJKE lening aanvraag granth.w@hotmail.co.uk

Waheed Ibrahim zegt op 10-12-2014:

Ik ben Waheed Ibrahim, een gerenommeerde, legitieme, Certified, betrouwbaar & een geaccrediteerde lening geldschieter. We lenen geld uit aan particulieren en rechtspersonen die behoefte hebben aan financiŽle bijstand. Neem contact met ons op via E-mail: waheedibrahimfinance@gmail.com

john zegt op 17-12-2014:

hallo, heb je een lening nodig hebt om af te betalen uw facturen of het oplossen van elke vorm van financiŽle problemen, vriendelijk nu contact met mij op via e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com ik bied alle soorten lening. dank

John Carlson zegt op 18-12-2014:

Bent u een zakelijke man of een vrouw? Bent u in een financiŽle puinhoop of heb je geld nodig hebt om je eigen bedrijf te starten? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of betalen van uw rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om Obtener equity / lening van banken en andere lokale financiŽle instellingen? Heeft u een lening of financiering voor welke reden dan ook nodig? Wij bieden lening tegen lage rente van 2% en zonder credit check, bieden wij Persoonlijke leningen, consolidatie van schulden leningen, venture capital, business leningen, onderwijs leningen, hypotheken of leningen voor welke reden dan ook, de range van $ 1.000 tot $ 80.000.000. Weer terug naar ons nu (carlsonfinance@gmx.com)

AyJbit zegt op 26-12-2014:

valium tablets to buy buy valium online uk legally - valium for sale philippines

bliksemboy zegt op 30-12-2014:

vraagje waarom zijn de spots al zo snel niet meer te downloaden. bijvoorbeel person of interest seizoen 4 niet binnen te halen.

fjwxj zegt op 18-01-2015:

official site can u buy ambien in mexico - high on ambien

passy zegt op 31-01-2015:

Heeft u een lening voor 2% rente hoeven Zo ja mail ons terug met de onderstaande gegevens op via e-mail:? passyhomee01@gmail.com naam: Leningen duur: Telefoonnummer: seks: land: Neem contact met ons op via e-mail: passyhomee01@gmail.com

standardloan zegt op 10-02-2015:

Hebt u een lening nodig? Hebt u slecht krediet? U moet geld om de rekeningen te betalen? U moet een nieuw bedrijf te starten? Hebt u onvoltooide project bij de hand als gevolg van slechte financiering? Contacteer ons via mail standardloan1990@Outlook.com

standardloan zegt op 10-02-2015:

Hebt u een lening nodig? Hebt u slecht krediet? U moet geld om de rekeningen te betalen? U moet een nieuw bedrijf te starten? Hebt u onvoltooide project bij de hand als gevolg van slechte financiering? Contacteer ons via mail standardloan1990@Outlook.com

standardloan zegt op 10-02-2015:

Hebt u een lening nodig? Hebt u slecht krediet? U moet geld om de rekeningen te betalen? U moet een nieuw bedrijf te starten? Hebt u onvoltooide project bij de hand als gevolg van slechte financiering? Contacteer ons via mail standardloan1990@Outlook.com

standardloan zegt op 10-02-2015:

Hebt u een lening nodig? Hebt u slecht krediet? U moet geld om de rekeningen te betalen? U moet een nieuw bedrijf te starten? Hebt u onvoltooide project bij de hand als gevolg van slechte financiering? Contacteer ons via mail standardloan1990@Outlook.com

Alvin Scott zegt op 06-03-2015:

Ben je in alle soorten van financiŽle moeilijkheden? Heeft u een lening voor nodig consolidatie van schulden, bouw, onroerend goed lening, herfinancieren, persoonlijke zakelijke doeleinden of in noodsituaties geld? Bent u een zakelijke man of vrouwen die van plan zijn om zijn of haar bedrijf uit te breiden, bieden wij lening van alle soorten. Indien u interesse hebt contact met ons vandaag nog via alvinscott12@outlook.com met de onderstaande informatie. VOLLEDIGE NAAM: LAND: LENING bedrag dat nodig is: LENING DUUR: Maandelijks Inkomen: TELEFOONNUMMER: dank, De heer Alvin

Alvin Scott zegt op 06-03-2015:

Ben je in alle soorten van financiŽle moeilijkheden? Heeft u een lening voor nodig consolidatie van schulden, bouw, onroerend goed lening, herfinancieren, persoonlijke zakelijke doeleinden of in noodsituaties geld? Bent u een zakelijke man of vrouwen die van plan zijn om zijn of haar bedrijf uit te breiden, bieden wij lening van alle soorten. Indien u interesse hebt contact met ons vandaag nog via alvinscott12@outlook.com met de onderstaande informatie. VOLLEDIGE NAAM: LAND: LENING bedrag dat nodig is: LENING DUUR: Maandelijks Inkomen: TELEFOONNUMMER: dank, De heer Alvin

Jose dennison zegt op 15-04-2015:

Bent u geÔnteresseerd in het beveiligen van een lening? Heeft u een lening voor nodig bedrijfsleven, uitvoeren van een project, de aanschaf van een onroerend goed, onderwijs, of betalen voor het appartement. jose Dennison is een financieel organisatie die u kunnen helpen bereiken van uw droom met minder inspanning. Lage rente @ 2%. WAT uw krediet is! U kunt nog steeds passen. Bent u geÔnteresseerd in het beveiligen van een lening? Heeft u een lening voor nodig bedrijfsleven, uitvoeren van een project, de aanschaf van een onroerend goed, onderwijs, of betalen voor het appartement. MERITES FINANCE ONLINE SERVICE is een financiŽle organisatie die u kunnen helpen bereiken van uw droom met minder inspanning. Lage rente @ 2%. WAT uw krediet is! U kunt nog steeds passen. e-mail; josedennisonsloans007@gmail.com

Terry zegt op 09-06-2015:

LENING AANBIEDING Onmiddellijk! Dit is voor het grote publiek om u te informeren dat de heer Terry Loan Company opende de mogelijkheid om iedereen moet elke financiŽle help.We geven leningen tegen 3% rente aan particulieren, bedrijven en bedrijven in het kader van een duidelijke en begrijpelijke en condition.contact ons via e-mail: terryloanfirm@superposta.com Kredietnemer INFORMATIE. Naam: ............ Leenbedrag: ........... Lening Duur: .......... Land: .......... Telefoon: ......... Seks: ........... Maandelijks inkomen: ........ Vriendelijke Groeten De heer Terry E-mail: terryloanfirm@superposta.com

Mevrouw Charles Mary zegt op 07-07-2015:

Bent u op zoek naar een lening? Hebt u een aanvraag voor een lening voordat & Heb je het? Wij bieden alle soorten van leningen aan alles tegen een zeer lage rente. we zijn geregistreerd en goedgekeurd Lending Company. GeÔnteresseerde kandidaten moeten niet aarzelen om zijn / haar aanvraag via doorsturen: trustmaryloanscompany@gmail.com Kredietnemer INFORMATIE Kredietnemer Volledige Namen: .......... Adres: ............. Beroep: ........ Seks: .............. Leeftijd .............. Positie in het werk: ............ Telefoonnummer: ....... Maandelijks Inkomen: ............. Land: ............... Stad: ....................... Doel van de lening: ........... Bedrag Nodig: ................. Vriendelijke Groeten. Mevrouw Charles Mary

Pastor Osas Ben zegt op 01-09-2015:

Zakelijke of persoonlijke lening nodig? Wilt u uw bedrijf te herfinancieren? Ons bedrijf is in AziŽ, Afrika en Europa. We geven leningen Particulieren en bedrijven om 2% rente per jaar. voor meer Informatie over e-mail: pastorosasben1@gmail.com Leenbedrag ........... Lening ........... telefoon ....... Volledige naam ........ Die u wilt gebruiken: ................ Maandelijks inkomen: .............. werkgelegenheid: .Gender ............... ............ ............ Land Provincie ....... We hopen snel van u te horen Bedankt en God Bless, Pastor Osas Ben

Pastor Daniel Johnson zegt op 15-12-2015:

Hoi, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheek, auto lening, studenten leningen, consolidatie van schulden leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz .. Of heb je geweigerd een lening door een bank of een financiŽle configuratie van een of meer redenen. Je liever hun krediet oplossingen! Ik ben een dominee, een private geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren in een lage en betaalbare rente van 2%. GeÔnteresseerd? Neem contact met ons om de lening om de overdracht te volgen binnen 48 uur te behandelen. CONTACT: danieljohnsonltd@gmail.com †††††††† Application Details Naam: Geboortedatum: Geslacht: Huwelijkse staat: Adres: ligging Status: Postcode: land: Telefoon: E-mail: Staat Doel van de lening: Leenbedrag: Lening Duur: Maandelijks netto-inkomen. Terug naar mij zo snel mogelijk met de bovenstaande informatie voor meer informatie. Hoop van je te horen. Bedankt en God zegene u, Pastor Daniel Johnson

Cees van den Boscj zegt op 26-12-2015:

Als ik muziek heb gedownload van spotnet kwam het bij mij altijd in windows mediaplayer. Nu niet meer. Hoe kan dit.

philips zegt op 11-05-2016:

Goede iedereen. Mijn naam De heer Phillips James, ik ben uit de VS, Ik ben getrouwd, ik ben al op zoek naar een echtehypotheek bedrijf voor de afgelopen 2 jaar en alles wat ik kreeg was bos van oplichting die me om hen te vertrouwen en aan het eind van de dag, de namen al mijn geld en liet me geld minder, was al mijn hoop verloren, kreeg ik in de war en gefrustreerd, verloor ik mijn baan en vind het heel moeilijk om mijn familie te voeden, ik wilde nooit iets zullen de bedrijven op de netto meer hypotheek te doen, dus ging om wat geld te lenen van een vriend, ik vertelde hem alles wat er gebeurd is en hij zei dat hij kan mij helpen, dat hij weet een hypotheek bedrijf dat mij kan helpen, dat hij net een hypotheek van hen me regisseerde hij over hoe toe te passen voor de hypotheek, ik deed wat hij me vertelde, heb ik gesolliciteerd, heb ik nooit geloofd, maar ik geprobeerd en tot mijn verbazing kreeg ik de hypotheek in 24 uur, kon ik mijn ogen niet geloven, ik ben gelukkig en rijk vandaag en ik ben God te danken dat een dergelijke hypotheek bedrijven zoals dit nog steeds bestaan ​​op deze fraude sterren over de plaatsen, dan kunt u i adviseren iedereen die er die behoefte hebben aan hypotheek om te gaan voor mevrouw Mary Clark Email via; (Maryclarkservice1@yahoo.com). Hij wist niet dat ik dit voor hem, maar ik moet het gewoon doen vanwege een verloren van de mensen zijn die er die behoefte hebben voor een hypotheek., ze zullen nooit faalt, je leven zal veranderen als de mijne deed. Bedankt en Good Luck.

harry smith zegt op 27-05-2016:

Welkom bij Harry Smith lening bedrijf, bieden wij leningen aan particulieren en bedrijven op dit moment; e over de hele wereld, met een zeer lage rente van 3%. Behoefte aan een lening te leren? Meesteressen, zakelijke lening, woningkrediet landbouw, persoonlijke lening,,,,,, Onze leningen variŽren van $ 2,000.00 tot $ 50.000.000,00, zullen lenen in euro's, ponden en andere valuta's met een looptijd? de maximale lening 10 jaar, de functies die nodig is, dwz het bedrag dat u en de lening nodig hebben. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail bedrijf harrysmith00003@gmail.com Best Harry Smith C.E.O

JAN.RENSINK zegt op 01-06-2016:

lening 2016 In dit nieuwe jaar 2016 wil ik graag alle mensen in nood te helpen en bracht de vreugde in hun hart. U die financiŽleproblemen, jullie die door de financiŽle instellingen worden afgewezen op een lening applicatie. E-mail: Rensink@outlook.fr Om uw omzet te verhogen en te doen herleven u in uw financiŽle plannen. Hiervoor bied ik leningen, variŽrend van Ä 2.000 tot Ä 800.000 met een percentage van 3% per jaar. E-mail: Rensink@outlook.fr

Mark Roney zegt op 07-07-2016:

Hallo, Bent u een zakenman / vrouw? Ben je in een financiŽle puinhoop of u geld nodig hebt om je eigen bedrijf te starten? of af te betalen uw rekeningen of start een goed bedrijf? Heeft u een lage credit score en hebben moeite met het verkrijgen van het werkkapitaal leningen van lokale of andere financiŽle instellingen en banken? Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met het management door middel van mijn e-mail: markroneyloans@hotmail.com LENING aanvraagformulier (VULLEN en ga terug) VOORNAAM ______________________ ACHTERNAAM _______________________ AGE ______________________________ SEX _______________________________ POSTCODE _________________________ LAND __________________________ STAAT..____________________________ STAD _____________________________ MOBIEL NUMMER _____________________ BEZETTING ________________________ MAANDINKOMEN ____________________ BEDRAG NEEDED_____________________ DOEL VAN LENING ____________________ LENING DUUR _____________________ EMAIL_____________________________ We wachten op uw dringende reactie. Regards De heer Mark Roney

Reageer ook!

Heb je vragen, opmerkingen of tips voor anderen? Plaats ze dan als een reactie op dit bericht!

Naam:


Bericht: